Știrea zilei

Catalina Isopescu s-a stins din viata la doar 49 de ani: „Nu e soare de cand ai plecat”

Catalina Isopescu, fiica prezentatorului Emanuel Isopescu, a decedat la varsta de 49 de ani. In ultimele imagini, fostul model, apare slabita, palida si trasa la fata. Catalina avea probleme de sanatate, dar nu a vorbit niciodata despre ele.

Iubita actorului si fostului concurent de la Exatlon, Oltin Hurezeanu, ar fi suferit de o boala necrutatoare. Vestea trista a fost data chiar de partenerul ei de viata, care a ramas cu un gol imens in suflet.

Catalina Isopescu, ultimele imagini. Cum arata regretatul fotomodel la 49 de ani

PUBLICITATE

„Nu e soare de cand ai plecat”, a scris actorul Oltin Hurezeanu pe retelele de socializare, in timp ce sora regretatei Catalina Isopescu, Ioana, a caracterizat-o ca fiind „cea mai frumoasa fata din lume”.

In urma cu un an isi pierduse tatal. Prezentatorul Emanuel Isopescu a pierdut lupta cu boala in septembrie 2020, dupa ce in urma cu 10 ani suferise o operatie pe cord.

PUBLICITATE

„Catalina avea o eleganta princiara, calca pe nori, gestul mainii, postura corpului erau coborate din cer. Avea forta in exprimare, dar tandrete in gest. Am vazut-o in diferite show-uri de moda.

Am avut bucuria sa lucram impreuna, eu eram in echipa de productie a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sarbu, show care a avut loc in Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce facea din haina pe care o purta o arta.

M-a izbit ca un baros vestea mortii ei, iar lacrimile curg fara sa le pot opri”, a scris jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu in mediul online.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close