Știrea zilei

Profetia lui Bill Gates pentru omenire in 2021. Incredibil ce spunea in 2015 despre pandemie

Profetia lui Bill Gates pentru omenire. Este unul dintre cei mai controversati miliardari ai planetei. Multi il considera un adevarat profet. In anul 2015, a prevestit pandemia globala care a devastat lumea in anul 2020. El avertiza atunci ca un astfel de eveniment catastrofal este inevitabil. Co-fondatorul Microsoft a facut declaratiile in cadrul unei conferinte TEDTalk.

Mai afirma atunci ca SUA, precum si numeroase alte tari, nu au capacitatea necesara pentru a face fata unei astfel de pandemii. Miliardarul a tras aceste concluzii in urma epidemiei de Ebola din Africa de Vest din 2014. “Daca ceva va ucide peste 10 milioane de oameni in urmatoarele cateva decenii, este cel mai probabil sa fie un virus extrem de contagios decat un razboi. Nu rachete, ci microbi”, afirma Gates.

Profetia lui Bill Gates pentru omenire in 2021. Incredibil ce spunea in 2015 despre pandemie
Putini se gandeau, la inceputul anului trecut, ca viata va fi data peste cap de un virus teribil. De atunci si pana acum, aproape doua milioane de vieti au pierit din cauza COVID-19. Iar alte zeci de milioane de persoane au fost infectate. In multe parti ale lumii, somajul a crescut la cote alarmante.

PUBLICITATE

Impactul economic este unul devastator. Chiar si asa insa, pare ca intrezarim o lumina la capatul tunelului. Vaccinul a inceput sa fie folosit, inclusiv in Romania. Masurile impuse de autoritati, legate de distantarea fizica si purtatul mastii, sunt unele menite sa ajute. Tot mai multi spera sa revenim la vietile noastre normale.

Ce spune insa Bill Gates despre pandemie, precum si despre felul in care va functiona omenirea dupa ce scapam de cosmar?

Profetia lui Bill Gates pentru omenire. „Cred ca oamenii vor merge mai putin la birou. Se va ajunge chiar la folosirea in comun a birourilor unei companii in care are angajatii vin in zile diferite la lucru. Cand ma gandesc la ritmul progreselor stiintifice in 2020, sunt uimit. Omenirea nu a facut niciodata progrese mai mari in ceea ce priveste cercetarea vreunei boli intr-un singur an asa cum a facut cu COVID-19 in 2020.

PUBLICITATE

In circumstante normale, crearea unui vaccin poate dura 10 ani. De data aceasta, au fost create mai multe vaccinuri in mai putin de un an. Sunt deja doua si vor mai urma si altele. Cu atat de multe companii care au abordari diferite, au existat sanse mult mai mari ca unele sa se dovedeasca sigure si eficiente. Sunt deja doua si vor mai urma si altele”, afirma Bill Gates, conform adevarul.ro.

Ce a spus Bill Gates si despre urmatoarea pandemie care va lovi omenirea
Profetia lui Bill Gates pentru omenire. „In orasele care au mare succes, la Seattle si San Francisco … chiar si pentru o persoana cu salariu mare, care acum cheltuie o suma importanta de bani pentru chirie, in lipsa nevoii de a merge zilnic la birou, oamenii nu vor mai vrea sa plateasca sume mari de bani pentru a locui in centrul orasului si se vor retrage in locuinte mai mari in suburbii, in locuri mai putin aglomerate.

Ne-am antrenat si asta este motivul pentru care urmatoarea pandemiei va avea un efect mai putin distructiv. Scenariile de lupta impotriva virusului au fost perfectionate si majoritatea tarilor vor reactiona precum Coreea de Sud si Australia, care au testat foarte rapid populatia si i-au bagat in carantina pe cei infectati. Nu vom mai fi asa de naivi”, a mai prezis Gates.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close