Știrea zilei

Gina Pistol are nevoie de ajutor. Un barbat celebru ii va fi alaturi, dar nu e vorba de Smiley.

Este o perioada tensionata pentru Gina Pistol. Frumoasa prezentatoare mai are foarte putin pana va naste. In urma cu putina vreme s-a aflat cine ii va sta alaturi in celebra emisiune pe care o prezinta.

Potrivit tvmania.ro, in sezonul 9 „Chefi la cutite” vor avea loc modificari majore.

Cei trei Chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu se pregatesc pentru difuzarea show-ului de la Antena 1.

PUBLICITATE

Gina Pistol, ajutata de un nume celebru

Producatorii au anuntat ca vor face schimbari importante, deoarece pentru Gina se apropie sorocul. Prezentatoarea va avea nevoie de sprijin in cadrul show-ului culinar. Daca in viata personala il are ca ajutor pe Smiley, pe platou il va avea pe Speak pe post de coprezentator.

„Rolul meu va fi acela de a sta alaturi de sustinatori atunci cand concurentii intra la jurizare si uneori de a-i intampina pe cei care urmeaza sa mearga la bancurile de lucru. Am stat mult de vorba cu Gina, mi-a povestit in detaliu cum se desfasoara lucrurile, mi-a zis ca voi cunoaste foarte multe povesti, ca voi simti emotiile concurentilor si ca toata experienta va fi ceva surprinzator”, a declarat Speak.

PUBLICITATE

Filmarile pentru sezonul 9 au inceput in luna noiembrie 2020 si s-au incheiat in luna ianuarie 2021.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close