Știrea zilei

Concurenţii Survivor 2021 au ajuns la capătul puterilor. Au răbufnit în miez de noapte…

Concurenții Survivor 2021 au ajuns la capătul puterilor din cauza lipsei mâncării. Un scandal uriaș a izbucnit într-una dintre echipe,în miez de noapte. Una dintre cele mai calme prezențe din competiția de la Kanal D a răbufnit. Acuzații grave la adresa unuia dintre coechipieri.

Concurenţii Survivor 2021 au ajuns la capătul puterilor. Cine a cedat din pricina lipsei mâncării
Cu fiecare zi petrecută în Republica Dominicană, condițiile devin din ce în ce mai greu de suportat pentru concurenții Survivor 2021. Lipsa mâncării și-a spus cuvântul, iar Elena Marin nu s-a mai putut abține și a răbufnit, în miez de noapte. Tința atacului: persoana care îi tot fură din alimente de ceva vreme.

„Nu zic nimic, nu mă interesează, nu e treaba mea, dar când ține strict de mâncarea mea și de ce mi se cuvine, da, vreau să vorbesc”, a spus, nervoasă, Elena Marin.

PUBLICITATE

Nu e lucru simplu să o scoți din minți pe Elena Marin, a spus-o chiar Andrei, logodnicul ei. Concurenta este o persoană liniștitiă, care evită de fiecare dată conflictul și care nu se aruncă să facă acuzații dacă nu este convinsă că bănuielile sale pot fi dovedite.

Concurenții Survivor 2021 sunt la cuțite. Ce reproșuri se fac în echipa Războinicilor
Atmosfera nu este pașnică nici în echipa Războinicilor. Concurenții Survivor 2021 au ajuns să se certe din cauza treburilor zilnice din tabără. Alin Salajean a intrat în vizorul coechipierilor, care îl acuză că nu face nimic să îi ajute cu sarcinile de zi cu zi.

„Nu îmi plac oamenii care pur și simplu stau și nu fac nimic”, a spus Mellina despre el.

PUBLICITATE

Chiar dacă reproșurile vin din două surse, Mellina și Musty, Alin Salajean a negat cu vehemență că nu se implică, recunoscând că singurul lui defect este faptul că nu știe să schimbe un bec. Noroc cu soția lui, Diana, adevăratul meșter din casă.

Alexandra Stan, în lacrimi: „Intru în depresie, jur”

Și Alexandra Stan pare că a ajuns la capătul puterilor. În ediția de vineri, artista a izbucnit în lacrimi în momentul în care vorbea despre cât de greu îi este să meargă mai departe și a mărturisit că este la un prag de depresie, singurii care o mai țin pe linia de plutire fiind colegii de echipă.

„Dacă nu ar fi colegii mei, aş intra în depresie. Intru în depresie, jur. Eu nu mai fac faţă”, a spus, printre lacrimi Alexandra Stan, care își dorește să părăsească competiția, fără să fie singura din echipa Faimoșilor sub presiune psihică. Elena Marin, Jador și Zannidache s-au implicat într-un dialog aprins. ”Eu nu pot să tolerez când cineva e fals lângă noi. Sunt eu lângă ea sa le tai craca ăstora.”, a spus cel din urmă.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close