Monden

Mirela Vaida este căsătorită de nouă ani, însă soțul ei apare extrem de rar în poze alături de ea. Ce meserie are Alexandru!

Mirela Vaida este casatorita de noua ani, insa sotului ei nu-i place sa fie in centrul atentiei.

Vedeta de televiziune Mirela Vaida are un mariaj fericit alaturi de Alexandru. Cei doi sunt casatoriti de noua ani. Se inteleg perfect, desi vedeta marturiseste ca sunt total diferiti. Lui Alexandru nu-i place sa fie in centrul atentiei. Sotul Mirelei Vaida este director comercial la o companie si calatoreste foarte mult prin tara.

Mirela Vaida este casatorita – Sotul ei este un tip mai retras

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare in nici macar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o parere altfel decat a mea, ceea ce este bine pentru ca ma completeaza. E alegerea lui sa nu fie persoana public, respect treaba asta.

PUBLICITATE

Calatoreste si acum, dar asta pentru ca este director comercial la o firma care are sediul in Sibiu, in Medias si ii place foarte mult pentru ca acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, explica Mirela vaida intr-un interviu pentru revista Viva.

Mirela Vaida este cunoscuta publicului larg din postura de actrita si de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. In plan personal, Mirela Vaida este casatorita si are trei copii.

PUBLICITATE

Carla si Vladimir sunt copiii ei mai mari. In data de 10 aprilie anul acesta, Mirela Vaida a devenit mamica pentru a treia oara. A adus pe lume un baietel, care a primit numele Tudor Stefan.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close