Descoperă

Horoscop de weekend 18-20 decembrie cu Camelia Pătrășcanu. Se pun bazele unor realizări viitoare

In acest weekend lucrurile imposibile ne par posibile.Poate nu e tocmai așa dar e bine să sperăm. Un gând bun și o idee bună, fiecare va avea.

Vin zile bune pentru toată lumea. Pentru că ne aduce o idee bună sau o speranța în lucrurile pe care noi le desfășurăm în acest moment.

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte:

PUBLICITATE

Berbec

Pentru Berbeci, discuțiile cu cei din jur și mai ales laudele și aprecierile le prind foarte bine. Poate chiar iau un model de succes de undeva.

Taur

PUBLICITATE

Pentru Tauri, caută un precedent, mai ales în discuțiile cu oficialii. Se servesc de o întâmplare asemănătoare pentru a-și argumenta niște decizii pe care vor să le ia.

Gemeni

Pentru Gemeni, este una din acele perioade cu gânduri foarte elevate, foarte înalte. Indiferent care este problema practică pe care o au de rezolvat, o privesc dintr-un unghi foarte moral sau chiar spiritual.

Rac

Pentru Raci weekend-ul poate aduce un câștig surprizator. Nu prin muncă. Fie descoperă niște bani pe care i-au dosit pe undeva, fie se aranjează lucrurile în așa fel încât niște probleme pur și simplu se dizolvă.

Leu

Pentru Lei, sunt zile de popularitate, de succes. Pe de altă parte, pot face niște acțiuni care le deschid cumva un culoar de viitor, chiar le pot schimba destinul social. Recunoaște și apreciere din partea celor din jur.

Fecioara

Fecioarele, rezultate bune la muncă în mod neașteptat. Nici ele nu cred că se întâmplă lucruri atât de bune. Mai ales dacă se lasă în flux și iau lucrurile așa cum vin și le rezolva pe măsură ce vin.

Balanta

Pentru Balanțe, sunt zile de bucurii, s-i le pot face singure. Dar și conversațiile cu niște persoane speciale, poate mai tinere, sunt foarte potrivite pentru sufletul lor. Dau multe sfaturi și sunt bine primite.

Scorpion

Pentru Scorpioni, niște realizări care pot fundamenta realizările viitoare. Etapa pe care o au acum de traversat și ideile inovative pe care le au, faptul că știu cum să le pună în practică, le bătătoresc cumva fundamentul pentru următorele activități.

Sagetator

Pentru Săgetători weekend-ul poate aduce vorbe bune dar și strălucite. Unii se consulta cu persoanele pe care se pot baza. Alții pur și simplu reflectează la soluții și sunt strălucitori în ale găsi.

Capricorn

Pentru Capricorni ziua poate aduce bani sau idei valoroase care pot duce la bani. Totul este să gândească îndrăzneț, dincolo de lucrurile pe care le-au făcut, le-au învățat și le știu.

Varsator

Pentru Vărsători weekend-ul este unul bun. Se simt în formă, puternici, inspirați, geniali și chiar cu chef de a lucra sau de a discuta, a se confrunta, a-și spune opiniile. Cert e că se simt foarte bine în pielea lor și mai ales cu ideile din mintea lor.

Pesti

Pentru Pești, weekend-ul poate aduce niște soluții. Mai ales dacă au stat și au reflectat la ce s-a întâmplat în ultima vreme, sau ce se discuta în jurul lor în ultima vreme. Vor face niște corelații foarte potrivite. Vești bune și pentru sănătate dar și din punct de vedere financiar.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close