Descoperă

Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20-26 septembrie. Echinocțiul de Toamnă, ravagii în viața Balanțelor, Leii – dezechilibre majore

Horoscop cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20-26 septembrie. În data de 22 septembrie Soarele intră în zodia Balanței și are loc Echinocțiul de Toamnă. Acest lucru aduce schimbări majore în viața tuturor nativilor. Unii suferă mai mult ca alții, dar toate zodiile sunt atinse de această schimbare astrală. Iată previziunile făcute de astrologul Mariana Cojocaru conform kfetele.ro.

BERBEC
Echinocțiul de Toamnă(22 septembrie), care instalează oficial toamna astronomică în Emisfera Nordică, scoate la lumină persoane ciudate, cu acțiunile lor cu tot. Atenție la sănătate, carieră, familie: probleme!

TAUR
Echinocțiul de Toamnă vine pe o opoziție cu planetele din Berbec(Marte Retrograd și Lilith care fac aspect de cvintil cu Uranus Retrograd din Taur). Tranzite astrale extrem de periculoase, care pot genera explozii în viața socio-politică, dar și în cea personală(dragoste, familie, sănătate). Cariera are nevoie de orientare.

PUBLICITATE

GEMENI
Karma acumulează informații din trecut și, în momente de genul acesta, vă arată că nu uită, cum fac cei mai mulți dintre voi. Conjuncția lui Marte cu Lilith de care spuneam la Berbec reprezintă dovada că lucrurile pot scăpa de sub control și pot să o ia razna în cazul multora dintre voi. Acest aspect este și la Săgetători, la Fecioare și Pești(zodii duble) în plan afectiv(dragoste, familie), carieră, etc.

RAC
Cuadratura Soarelui natal cu Lilith în rezonanță cu Marte Retrograd produce dezechilibru și chiar haos în viețile voastre! Mare atenție, totul se produce la o intensitate maximă în această perioadă!

LEU
Reflectări la trecut și prezent anunță Lilith cu Marte Retrograd. Relațiile de cuplu vor suferi dezechilibre majore în această perioadă.

PUBLICITATE

FECIOARĂ
Tesiunile, disputele, conflictele vor fi generate de opoziția pe care progresiile solare le vor face cu conjuncția Lilith-Marte Retrograd și care anunță probleme de țin de acte, bunuri acumulate(partaj) în dragoste și familie, care vă pot afecta sănătatea. Tulburi veți fi pe opoziția cu Neptun din Pești.

BALANȚĂ
Soarele va intra pe 22 septembrie în constelația voastră și va marca Echinocțiul de Toamnă. Vă poate pune în ipostaze la care nici nu vă gândiți. Atât în dragoste/familie, carieră, business, sănătate și copii. Alți nativi/e pot avea aceste aspecte în alte sectoare existențiale, în funcție de karmă/misiune.

SCORPION
Toți cei trei patroni astrali ai voștri sunt băgați în corzi(conjuncția Lilith-Marte Retrograd din Berbec face aspect de cuadratură cu Pluton Retrograd din Capricorn). Cumpene și blocaje pe toate planurile(dragoste, carieră, sănătate, etc). De acești factori, depinde, bineînțeles, astrograma fiecărui om în parte.

SĂGETĂTOR
Chestiuni ascunse pe sănătate, care nu pot fi depistate și diagnosticate. Evident, țin de karma fiecăruia și cauzele acolo pot fi depistate, individual. Cum Karma Negativă este în Săgetător și face cvintil cu Luna din Scorpion, dar și planetele din Capricorn( chiar cu Jupiter în mers direct) veți avea parte de cutremure existențiale în dragoste, familie, carieră, business, etc. Regrete mari.

CAPRICORN
Cuadraturile de le descriu planetele din Capricorn(Pluton Retrograd, Saturn Retrograd și Jupiter) cu Kiron, Lilith și Marte Retrograd din Berbec vă lasă complet descoperiți și fără armură. Chestiuni care țin de justiție(justiția terestră și divină), mustrări de conștiință, chestiuni care țin de sănătatea cronică, de amăgirile din cuplu, dragoste, familie. Pe scurt: neîmpliniri.

VĂRSĂTOR
Dacă la Capricorn spuneam de faptul că se simt blocați și debusolați, la voi se prefigurează schimbări neașteptate, bruște de macaz. Nu sunteți obișnuiți cu așa ceva, că nu vă plac schimbările Șoc. Veți vedea acest lucru și în plan socio-politic.

PEȘTI
Opoziția conjuncției Lilith-Marte Retrograd cu Soarele, care va intra la Echinocțiu în Balanță vizează pe cei care au credite și datorii. Inclusiv datorii și restanțe karmice rămase din viețile anterioare sau acumulate în această viață (pe acestea le văd doar pe karma individuală a domniilor voastre). Sunt incluși și membri ai familiei sau de la locul de muncă(carieră sau business).

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close