Descoperă

Horoscopul de maine 9 februarie 2020. O ploaie de fericire cade pe aceste trei semne zodiacale

Horoscopul de maine 9 februarie 2020 – Luna Plina in Leu aduce schimbari importante pentru zodii. Aceasta Luna Plina in Leu te va ajuta sa intelegi mai bine ce ai de facut, sa preiei fraiele vietii in mainile tale si sa mergi pe drumul pe care tu vrei sa mergi.

Horoscopul de maine 9 februarie 2020 – Berbec

In acest moment puteti rezolva chiar si cele mai complexe sarcini datorita ingeniozitatii si intuitiei. Prietenii si cunoscutii va pot oferi, de asemenea asistenta. O perioada favorabila pentru a-ti face prietenii noi . acum puteti trezi spiritul cercetatorului si inventatorului. Daca ai vrut de mult sa pleci intr-o calatorie, acum este momentul potrivit. Putwti studia alte culturi si va puteti extinde semnificativ orizonturile perceptiei voastre. Timpul este favorabil stiintei si creativitatii.

Taur

PUBLICITATE

Timpul este traumatic, ar trebui sa evitati efortul fizic excesiv si sa nu mergeti in locuri in care oameni s-au animale agresive va pot ataca. Bolile vor fi mai usor de evitat, insa procesele inflamatorii nu sunt excluse daca sunteti sensibili la leziunile minore si nu asigurati sterilitatea. Daca aveti probleme cu ficatul, ar trebui sa recurgeti la o dieta care cruta acest organ.

Gemeni

Exista riscul de vatamare corporala ca urmare a conflictelor sau neglijentei. Sistemul genital si excretor este mai predispus la imbolnavire. Alcoolul este daunator, poate provoca probleme cu psihicul si sistemul nervos si afecteaza slab abilitatile mentale. In acest moment, este util sa faceti sport.

PUBLICITATE

Rac

Astazi, multi reprezentanti ai zodiei vor avea ocazia sa isi dezvaluie potentialul creativ. Pentru cei implicati in stiinta si sport, aceasta este si o perioada favorabila. Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie – faceti-o acum. Calatoria va deschide noi orizonturi pentru dvs. De asemenea, acum puteti gasi prieteni fideli si oameni cu ganduri similare sau sa intelegeti ca relatia dvs. cu persoana iubita se bazeaza pe prietenie si loialitate.

Leu

Perioada de tensiune pentru Lei, care se confrunta cu un stres fizic si psihic crescut, necesitand un control constant asupra propriei persoane. Bolile pot aparea din neglijenta, imoderare si imprudenta. Trebuie avut grija la ranile minore: taieturi, zgarieturi, arsuri pentru a preveni inflamatia. Suprarenajul poate fi rau pentru sistemul nervos.

Fecioara

Acum Fecioarele trebuie sa aiba mai multa grija de sanatatea lor, deoarece vitalitatea este oarecum redusa. Pastrarea obiceiurilor proaste si a exceselor pot face mai mult rau organismului decat munca grea. Pot exista rani, inflamatii, probleme ginecologice. Exista riscul de a deveni victima a violentei. Inima si sistemul circulator necesita, de asemenea, un tratament atent. Este necesar sa controlati dieta, sa reduceti cantitatea de produse daunatoare pentru dvs.

Balanta

Sanatatea dvs. depinde in mare masura de metabolism. Este foarte important sa mananci corect, astfel incat alimentele sa ofere energie si sa nu va impovareze cu kilograme in plus. Lumina soarelui v-ar putea oferi astazi cea mai mare energie si vigoare. Dar aceasta este o intamplare rara in aceasta perioada a anului. Incercati sa mergeti mai mult in timpul zilei.

Scorpion

Aceasta perioada este potrivita pentru o vacanta linistita si relaxanta. Implementarea planurilor poate fi dificila. Este posibil ca aceasta situatie sa fie legata de sanatate. Daca aveti simptome neplacute, nu amanati tratamentul – este mai bine sa consultati un medic. Aceasta perioada este adecvata procedurile medicale.

Sagetator

Multi reprezentanti ai acestui semn in aceasta perioada vor avea noroc,. Acum puteti gasi oameni cu ganduri similare, dar este posibila o anumita instabilitate in relatiile personale. Exista sanse de pauza. Pentru a impiedica acest lucru , incercati sa nu luati decizii radicale, pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Multe probleme in acest moment vor fi rezolvate datorita ingeniozitatii si capacitatii de a aplica o abordare non-standard.

Capricorn

Starea ta fizica va depinde mult de starea ta de spirit, este foarte important sa zambesti mai mult si sa te bucuri chiar si de micile lucruri. In acest moment, este indicat sa acorzi mai multa atentie aspectului tau. O coafura noua, pielea bine ingrijita va fi o sursa de emotii pozitive pentru tine si te va face invulnerabil la boli. Evitati alcoolul si medicamentele ne-testate; intoxicatiile si alergiile sunt posibile.

Varsator

Perioada dificila din punct de vedere psihologic. Sanatate slabita poate provoca un sentiment de disconfort spiritual. Anxietatea si sensibilitatea crescute pot slabi sanatatea. Sistemele endocrine si limfatice sunt vulnerabile. Absenta si nepasarea pot duce la accidente.

Pesti

Expunere la boli ale sistemului respirator, poate aparea exacerbarea proceselor cronice. Fumatul si racelile pot face mult mai mult rau decat de obicei. Pot aparea leziuni in zona bratelor, umerilor si pieptului.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close