Știrea zilei

George Simion, mesaj pentru alegatorii PSD: “Cel care a fost de acord cu inchiderea noastra in case si cu masuri abuzive impotriva batranilor nostri”

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR), George Simion, a mentionat ca a venit la intalnirea de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis ”din condescendenta institutionala”. El a anuntat ca propunerea AUR de prim-ministru este Calin Georgescu.

“Propunerea AUR pentru postul de prim-ministru, vazand ca partidele de pe locul unu, doi si trei nu au venit cu nume convingatoare, am hotarat noi sa propunem tarii un nume de prim-ministru, domnul Calin Georgescu. As vrea sa ma adresez alegatorilor PSD, daca sunt multumiti de propunerea pe care PSD a facut-o si sa faca o comparatie intre Alexandru Rafila, cel care a fost de acord cu inchiderea noastra in case si cu masuri abuzive impotriva batranilor nostri, sa-l compare pe Alexandru Rafila cu Calin Georgescu”, a declarat Simion.

El a adaugat ca ceea ce il recomanda pe Calin Georgescu pentru aceasta functie sunt experienta internationala si cele trei elemente pe care AUR le cere de la conducatorii Romaniei – “sa fie patrioti, iubitori de neam, sa fie cinstiti, integri si sa fie buni profesionisti”.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close