Știrea zilei

Tragedie pe șosea. Sportivul român Lucian Bota a murit fulgerător

Un sportiv român în vârstă de doar 23 de ani a murit într-un accident cumplit care s-a petrecut în Italia. Lucian Bota din Suceava s-a stins din viață pe drumul Cavallermaggiore spre Savigliano. A fost ultimul drum pentru tânărul de doar 23 de ani.

Sportiv român – accident mortal la 23 de ani
Tânărul se afla la volanul unui autoturism în momentul în care s-a izbit frontal de mașina condusă de o șoferiță în vârstă de 53 de ani.

În urma coliziunii, mașina tânărului a explodat. Polițiștii sosiți la fața locului l-au scos pe sportiv dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Din păcate, băiatul era decedat.

PUBLICITATE

Șoferița implicată în accident s-a ales cu răni grave și a fost transportată la o unitate spitalicească.

Traficul a fost restricționat cât timp autoritățile au făcut măsurători pe carosabil și ulterior au eliberat zona. Mașina sportivului român a fost cuprinsă de flăcări în partea din față.

Cine a fost Lucian Bota
Lucian era de loc din județul Suceava, mai exact Câmpulung Moldovenesc, dar se mutase în Italia unde făcuse liceul, iar acum locuia în Cuneo. Lucian era cunoscut de întreaga comunitate pentru că fusese jucător de fotbal american în echipa vikingilor din Cavallermaggiore.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close