Știrea zilei

Marcela Fota, mesaj emoționant la aproape 3 luni de cand sotul ei s-a stins: ”Voi reuși…”

Pentru Marcela Fota e o perioadă foarte grea, asta după ce în urmă cu aproape 3 luni și-a pierdut soțul fulgerător în urma unui infarct. Cântăreața de muzică populară a lipsit o bună perioadă din mediul online și a rărit aparițiile TV, dar iată ce anunț a făcut acum.

Soțul Marcelei Fota a murit în urma unui infarct

Marcela Fota are de traversat o perioadă foarte grea, deoarece la doar trei zile după Crăciun cântăreața de muzică populară și-a pierdut soțul și tatăl copilului său în urma unui infarct. Vestea că partenerul său de viață a decedat fulgerător a picat ca un trăsnet pentru artistă, iar pentru o lungă perioadă nu a mai apărut în mediul online sau la televizor.

PUBLICITATE

Cântăreața de muzică populară a avut prima apariție TV după evenimentul tragic la Acces Direct și a mărturisit printre lacrimi despre cum s-a întâmplat totul și cât de des a trecut de la extaz la agonie.

”Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întots singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală. M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon. Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”, a spus Marcela Fota la Acces Direct.

Marcela Fota, mesaj emoționant la aproape 3 luni de la moartea soțului

PUBLICITATE

Pentru că tot timpul și-a pus toate gândurile în piesele sale, de data aceasta Marcela Fota a făcut același lucru și a lansat o piesă în care a vorbit despre toată suferința trăită în această perioadă.

Cântăreața de muzică populară a mărturisit pe contul său de Facebook că a primit sute de mesaje prin care alți oameni s-au regăsit în versurile sale, iar cântăreața știe că va reuși să meargă mai departe, așa cum și fanii săi au putut.

”Cu această întâmplare a vieții mele,am descoperit ca sunteți atât de mulți în aceeași situație ca și mine. Știu că dacă voi ați reușit să mergeți mai departe, voi reuși și eu”, a spus Marcela Fota pe Facebook.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close