Știrea zilei

Strigătul de ajutor al unui medic din prima linie: „Nu mi-am imaginat că voi scrie vreodată că am nevoie de ajutorul vostru”

Şefa secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean Sibiu cere ajutor pe reţelele sociale pentru a-şi putea salva pacienţii de la moarte. Reamintim că rata de infectare în judeţul Sibiu a ajuns la 6,82 la mie.

Strigătul de ajutor al unui medic din prima linie. Victoria Bîlruţiu este şefa secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţea Sibiu şi apelează la oameni pentru a-şi putea salva pacienţii. Medicul a lansat un apel pe reţelele sociale.

Strigătul de ajutor al unui medic din prima linie: Oare mă puteţi ajuta?

PUBLICITATE

„Nu mi-am imaginat că voi scrie vreodată că am nevoie de ajutorul vostru, prieteni. O clădire veche, indiferent cât de renovată e, nu asigură circuite normale într-o pandemie. Asta se întâmplă cu secţia Boli Infecţioase Sibiu, necesitând sacrificarea a 12 paturi pentru pacienţi, pentru separarea circuitelor.

Dacă am avea un modul exterior, ar rămâne aceeaşi capacitate de spitalizare. Oare mă puteţi ajuta?”, este mesajul şefe Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Practic, dacă secţia ar avea un modul exterior, ar putea păstra în secţie 12 paturi.

PUBLICITATE

„Chiar am nevoie, un modul similar celui din spatele urgenţei”, scrie apoi medicul sibian, întrebat de ce ajutoare are nevoie concret.

Reaminitm că, luni, rata de infectare a scăzut în judeţul Sibiu la 6,82 la mie, în timp ce în oraşul Sibiu aceasta a ajuns la 10,18 la mie.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close