Știrea zilei

Veste trista, din pacate. Este vorba despre Chef Joseph Hadad, juratul MasterChef. ANUNȚUL oficial de la spital

Chef Joseph Hadad transportat de urgenta la spital!

Joseph Hadad a ajuns la spital dupa ce a facut un atac de panica, au declarat, in exclusivitate, surse pentru WOWbiz.ro. Informatia a fost apoi confirmata si de purtatorul de cuvant al spitalului Elias, Silviu Negoita

Initial, s-a speculat ca ar fi suferit un infarct din cauza simptomelor pe care le prezenta. Bucatarului i se facuse rau, ii scazuse tensiunea si a ajuns de urgenta la spital. In urma investigatiilor facuse de medici, se pare ca nu a fost vorba de nimic grav, fiind vorba cel mai probabil de o tulburare pe fond nervos.

PUBLICITATE

Medicii i-au recomandat lui Joseph Hadad sa se odihneasca si sa evite stresul.

Adevarul despre starea lui Chef Joseph Hadad

Celebrul bucatar a ajuns la spital in Bucuresti dupa ce s-a simtit rau! Initial s-a spus ca ar fi suferit un infarct, insa surse apropiate lui Joseph Hadad au infirmat aceasta informatie. Hadad s-a simtit intr-adevar foarte rau si a fost transportat de urgenta la spital. Preluat de un echipaj SMURD, Chef Hadad a fost dus la CC Iliescu din Capitala.

PUBLICITATE

Stirea initiala: Chef Joseph Hadad, unul dintre cei mai renumiti bucatari din Romania, a fost transportat de urgenta la un spital din Capitala. Joseph Hadad ar fi suferit un infarct si se afla acum pe mainile medicilor, potrivit jurnalistilor de la Antena 3.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close