Descoperă

Vrei să ști dacă ești în inima lui? Fii atentă la aceste lucruri!

Vrei să ști dacă ești în inima lui? Fii atentă la aceste lucruri!

Aveți ceva timp de când sunteți împreună și vrei să ști dacă mai are aceleași sentimente pentru tine? Dacă îi mai e la fel de dor ca altădată?

Fii atentă la aceste semne și îți vei da seama dacă el este cel cu care îți dorești să îți petreci tot restul vieții.

PUBLICITATE

Își amintește mereu cu plăcere, de prima întâlnire

N-a trecut nici o oră de când a plecat la serviciu și brusc te trezești cu un zâmbilici pe telefon? E clar că se gândește la tine și îi lipsești. Te invită la film, la cafea sau la restaurant?

Câte femei n-ar vrea să fie în locul tău! Fii fericită și nu rata nici o ocazie. Iubitul tău amintește mereu de prima întâlnire a voastră? E clar că îi place să fiți împreună și relația voastră se îndreaptă cu pași mici, dar siguri, către o căsătorie.

PUBLICITATE

A plecat în delegație, dar îți scrie sau te sună din oră în oră? Nu ai motive să zici că te sufocă, pentru că lui chiar îi e dor de tine, așa că răspunde-I la fel.

De câte ori te aude vorbind cu colegul de serviciu, vezi că se schimbă la față, chiar dacă nu spune nimic și înghite în sec? N-ai înțeles că e gelos? Ține lângă tine bărbatul care îți face complimente și îți acordă atenție. Vei fi cu adevărat fericită.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close