Descoperă

Mercur trece in zodia Fecioara. Ce se intampla cu fiecare zodie, de acum incolo

Mercur si apoi Soarele trec in semnul Fecioarei, pe 20 august. Acest lucru este minunat pentru toti cei care au decis sa isi puna lucrurile in ordine. Cum sunt afectate zodiile

Berbec

Tensiunea va incepe sa scada, iar energiile lunii noi vor inmuia reactiile psihice acute din sistemul nervos. Daca lucrati intr-un birou, cereti parerea colegilor , o privire exterioara va poate ghida intr-un mod mai usor. Daca aveti propria afacere, evaluati-va potentialul tehnic, poate fi timpul sa introduceti procese inovatoare.

PUBLICITATE

Nu uitati ca pozitia lui Venus nu este favorabila cheltuielilor financiare inutile. Nu imprumutam, nu luam imprumuturi, cautam rezerve interne prin redistribuirea resurselor .

Taur

Pe 20 august, Mercur trece intr-o Fecioara prietenoasa , oferind fluxurilor de informatii o directie rationala , iar dupa ce Soarele va intra in zodia Pamantului sambata , sentimentul tau innascut al pragmatismului se va conecta . Crezi in tine si in puterea ta , draga Taur! Totul se va rezolva!

PUBLICITATE

Gemeni

Odata cu tranzitia lui Mercur si apoi Soarele in zodia Fecioarei, conflictele cu rudele se pot amplifica.

Nu programati intalniri de afaceri si discutii importante care necesita o abordare serioasa si o analiza profunda pentru perioada 19 august – 21 august. Mintea ta ascutita nu va putea face fata volumului sarcinilor. Incercati sa va distrageti de la gandurile negative. Mai bine cititi o carte preferata sau sa alegeti ceva nou.

Rac

Simtul financiar va functiona ca si cum ar fi programat. Desi zodia Rac este neutra pentru zeita iubirii si a frumusetii, cu toate acestea, energiile lui Venus va vor ajuta sa gasiti abordari rationale pentru rezolvarea problemelor materiale. Partenerii tai si chiar conducerea vor aprecia foarte mult recomandarile, care vor avea un impact excelent asupra carierei tale . Si auto-imbunatatirea va va ajuta sa va atingeti scopurile .

Leu

Mercur il face vulnerabil pe Majestatea sa Leul. Incercati sa nu fiti prea aroganti, dragi regi , va sugerez sa va dedicati timpul celor dragi. Vine vremea sa va puneti in ordine lucrurile si gandurile. Venus va poate aduce iubirea perfecta.

Fecioara

Culoarea alba o inlocuieste pe cea gri, Pretioasele mele Fecioare! Domnitorul tau Mercur construieste un aspect armonios. La urma urmei, mesagerul zeilor va traversa joi semnul tau, anuntand Universului inceputul perioadei in care Fecioara il va inlocui pe Leu pe tronul solar.

Timpul tau incepe. Dar, cu toate acestea, ai grija de tine si nu risca pana la trecerea Soarelui in zodia ta.

Balanta

Balantele vor fi influentate de starea lor de spirit proasta. Acest lucru va poate deteriora relatia cu partenerul dvs., iar in munca va fi dificil de inaintat. Incercati sa faceti fata emotiilor dvs. si gasiti un mod eficient de relaxare.

Scorpion

Scorpionii incep o noua perioada benefica. Timp de o luna o sa gasiti rezolvare pentru toate dificultatile financiare. Vei avea sansa sa-ti cresti veniturile si sa iti cumperi singur ceea ce ai visat de mult. Bucurati-va de perioada favorabila.

Sagetator

Prognoza Astrologilor promite Sagetatorului o schimbare in bine. Relatiile cu partenerul se vor imbunatati, iar la locul de munca puteti obtine o avansare. O atentie deosebita ar trebui acordata problemelor financiare si tranzactiilor imobiliare: exista riscul de a deveni victima unor escroci.

Capricorn

Perioada favorabila pentru Capricornii s-a incheiat. Un horoscop timp de o luna ofera dificultati in viata personala si multe cheltuieli. Abilitatea si farmecul dvs. diplomatic va vor ajuta sa evitati o situatie critica.

Varsator

Reprezentantii acestui semn pot fi invitati doar. Ai o perioada de odihna si relaxare. Eforturile tale vor fi rasplatite in mod adecvat, iar pasiunea si armonia vor reveni la relatia cu persoana iubita.

Pesti

Mercur promite pestilor o pozitie financiara stabila. Puteti cheltui bani in siguranta. Dar in sfera relatiilor personale, totul este atat de tulbure. Conflictele cu rudele pot pot dura mult timp.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close