Știrea zilei

Maria Cârneci nu-și revine… Din pacate este adevarat!

Maria Cârneci nu-și revine nici acum după moartea soțului, Romulus Petrescu, care a murit în urmă cu un an din cauza unui cancer la colon. Cântăreața de muzică populară a povestit cu ochii în lacrimi care a fost ultima dorință a bărbatului alături de care a trăit aproape 40 de ani.

Celebra artistă a mărturisit în emisiunea „Acces Direct de Weekend” că așteaptă și acum ca soțul ei să intre pe poartă, dispariția acestuia lăsând un gol imens în sufletul ei. Vedeta nu este împăcată nici acum cu ideea că a rămas singură, în ciuda faptului că a făcut și parastasul de un an.

Cântăreața a avut un an foarte greu și povestește că nimic nu mai este la fel de când partenerul ei de viață a plecat la Ceruri. Maria Cârneci găsește alinare doar datorită nepoatelor sale, Rose Maria (6 ani) și Jacqueline (3 ani), fiicele unicului ei fiu, Eduard Petrescu.

PUBLICITATE

Maria Cârneci, în lacrimi. Artista nu poate trece peste moartea soțului

„Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aștept să intre pe poartă, pentru că atâția ani petrecuți împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată și nu-l mai văd.

O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viața mea nu va fi niciodată ca înainte. I-am făcut parastasul de un an”, a declarat Maria Cârneci în emisiunea de la Antena 1, informează ciao.ro.

PUBLICITATE

Cântăreața a dezvăluit că ultima dorință a răposatului ei soț a fost să-și vadă pentru ultima oară nepoatele. Artista i-a îndeplinit doleanța, chiar dacă Romulus Petrescu nu le-a avut în față pe fete, ci le-a văzut într-o imagine de pe telefon.

„Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva în afară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele.

E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că «tatia» e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a mai spus artista în vârstă de 67 de ani.

Soțul Mariei Cârneci suferea de cancer de colon de ani buni și cu doar câteva luni de a-și găsi sfârșitul suferise o intervenție chirurgicală. Romulus Petrescu a fost toată viața direct de hotel, cei doi cunoscându-se în timp ce vedeta se afla cazată în locația unde lucra acesta.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close