Știrea zilei

Ludovic Orban, veste importantă pentru români. Ce se întâmplă cu petrecerea de Revelion

Ludovic Orban a anunțat, duminică, ce se va întâmpla cu petrecerile organizate de Revelion în România.

Premierul a precizat că riscurile de infectare cu noul coronavirus sunt prea mari. Prin urmare distracția de anul nou este oprită. Nu vor exista petreceri la trecerea dintre ani.

”Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunțile, botezurile și alte tipuri de petreceri private,” a declarat Orban.

PUBLICITATE

Ludovic Orban: Nu vor exista petreceri de Revelion

”Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private.” – a spus Ludovic Orban.

În weekend au fost oprite mai multe petreceri în Capitală la care au participat până la 100 de persoane. S-au aplicat amenzi.

PUBLICITATE

Duminică, premierul a transmis un mesaj celor care merg la astfel de evenimente.

“Să nu mai participe. Un mesaj foarte simplu: Putem să mai amânăm puțin dorința de a ne distra sau putem să ne distrăm în moduri care să nu ne pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună să în pericol sănătatea. În general tinerii se duc la astfel de petreceri, tinerii poate nici nu simt, mulți sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăvește riscă să își îmbolnăvească părinții, rudele, bunicii care sunt mult mai expuși riscului”. – Ludovic Orban.

Făra petrecere de Revelion. Ce se întâmplă cu parada de 1 decembrie

“Cu siguranță nu va mai fi acea paradă (de 1 decembrie – n.r.), cu siguranță că nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte care să țină cont de numărul maxim de persoane în spațiul deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli care le vom respecta cu strictețe”. – Ludovic Orban.

Câte amenzi s-au dat în ultimele 24 de ore

”Polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore 7.220 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.228.643 de lei. De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 6 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.” – Grupul de Comunicare Strategică.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close