Știrea zilei

Tragedie in Maramures. Un copil de 5 ani a decedat dupa ce s-a inecat cu o jucarie de la un ou de ciocolata.

Tragedie in Maramures. Un copil in varsta de doar 5 anisori a decedat dupa ce s-a inecat cu o jucarie de la un ou de ciocolata.

Baietelul din Maramures, a primit foarte multe cadouri de ziua de sa de nastere. Printre aceste cadouri s-a aflat si un ou de ciocolata. Micutul a mancat ciocolata iar dupa aceea a inceput sa se joace cu jucaria surpriza gasita in interior, respectiv o masinuta, pe care a bagat-o in gura.

Baietelul s-a inecat cu o rotita a masinutei. Parintii au sunat imediat la ambulanta iar medicii sositi la fata locului au incercat timp de 40 de minute sa il stabilizeze pe copil, dar totul a fost in zadar. Cadrele medicale au fost nevoite sa constate decesul.

PUBLICITATE

Comunicatul IPJ Maramures

La data de 3 februarie, ora 21:50, politistii Sectiei 4 Leordina au fost sesizati cu privire la faptul ca, la unitatea de primiri urgente a spitalului din Viseu de Sus, a decedat un copil de 5 ani.

Din verificarile efectuate de politisti, a reiesit faptul ca, la ora 19.00, un minor, din Repedea, care avea un corp strain laringian, a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean, iar, la ora 21.10, acesta a decedat.

PUBLICITATE

Trupul micutului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Maramures, in vederea efectuarii necropsiei.

Politia a deschis dosar penal si se fac cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close