Știrea zilei

Tragedie fara margini. O fetita si-a gasit sfarsitul la doar 3 anisori. Drum lin, ingeras!

Tragedie fara margini in localitatea Bucium din judetul Iasi. O copila de doar 3 anisori a fost rapusa in curtea casei de un camion scapat de sub control.

Fetita se juca in curte, supravegheata chiar de bunica sa. Parca din senin, a intrat o remorca scapata de sub control a utilajului de mare tonaj.

In groaznicul accident a decedat si soferul camionului. Barbatul a fost pur si simplu zdrobit in cabina TIR-ului, dupa ce aceasta s-a infipt din plin intr-un gard de beton.

PUBLICITATE

Fetita de 3 ani din Iasi, ucisa in propria curte de un camion

Destin rupt la doar 3 anisori, dupa ce a fost lovita de remorca unui utilaj de mare tonaj

Potrivit Ziarul de Iasi, fetita se juca linistita in curtea casei, la umbra, supravegheata de bunica sa, cand a fost lovita in plin de remorca scapata de sub contro. Accidentul a avut loc in localitatea Bucium.

PUBLICITATE

La locul accidentul au venit mai multe autospeciale de la Ambulanta. Din nefericire, micuta nu a mai putut fi salvata, chiar daca medicii au depus efortuti uriase.

Bunica fetitei a fost si ea ranita in accident, de crengile trase de TIR, dar, din fericire, ranile nu au fost grave, iar varstnica a refuzat transportul la spital, primind ingrijiri la locul tragediei.

Cauzele producerii accidentului

Din informatiile oferite de sursa citata mai sus, soferul TIR-ului ar fi pierdut controlul din cauza faptului ca utilajul pe care il conducea nu a mai avut frane utilizabile in momentul deplasarii.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close