Știrea zilei

Elena Ceausescu ascundea o frunza sub covor. De ce facea acest lucru?

Multe secrete din viata sotilor Ceausescu au aparut dupa decesul acestora. Elena Ceausescu avea anumite obsesii. Una dintre ele se refera la ascunderea unei frunze sub covor.

De ce ascundea o frunza sub covor

Ce care lucrau pentru Elena Ceausescu au spus ca erau terorizati de sotia dictatorului. Femeia le facea viata un iad celor care nu-i respectau ordinele. Adesea folosea metode parsive pentru a-i testa pe cei care aveau grija de lucrurile ei.

PUBLICITATE

Locuinta din cartierul numit ”Elita rosie” a are cele mai multe secrete, unele dintre ele au fost luate in mormant de cuplul Ceausescu. Fostii angajati spun ca Elena Ceausescu se comporta foarte urat cu ei, potrivit cancan.ro.

Elena Ceausescu avea o adevarata obsesie pentru curatenie. Pentru a le verifica pe femeile care se ocupau de curatenia casei, aceasta ascundea cate o frunza sub covoarele aflate in diferite camere. Dupa ce afemeile terminau curatenia, erau verificate la sange de catre sotia dictatorului, care se ducea direct in locul cu pricina. Daca frunza era la locul in care a fost lasata, angajata care se ocupase de camera era certata sau chiar data afara.

Bulevardul Jdanov si-a schimbat numele in Primaverii

PUBLICITATE

Sotii Ceausescu locuiau in cartierul Primaverii din 1949, de cand Nicolae ajunsese in conducerea Partidului Comunist Roman. Acestia au schimbat mai multe locuinte pana la inceputul anilor ’60. In final, au ajuns la imobilul care le-a devenit casa, acesta fiind situat pe Bulevardul Jdanov, pe care l-au rebotezat Primaverii, la numarul 50.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close