Știrea zilei

După divorț, Antonia e femeie liberă. Anunț neașteptat după 8 ani de relație

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi băieți și o relația așa cum și-au dorit. Invitat la podcastul „Aproximativ discuţii”, cu Gojira, artistul a făcut declarații neașteptate.

Alex Velea a declarat că este nemulţumit de faptul că melodiile sale nu mai sunt difuzate atât de des la radio.

„De când m-am combinat cu nevastă-mea, mi se pare că am fost cumva pedepsit şi mi s-a părut că am fost, şi eu, şi ea (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage.

PUBLICITATE

Din 2015, după «Din vina ta» nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puţin cu «Defectul tău sunt eu», chiar înainte să se nască Domi.

Am lansat-o, cred, în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul «Din vina ta», au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoţi o piesă, păi, am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a spus artistul.

Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

PUBLICITATE

Antonia și Alex Velea sunt împreună de aproape 7 ani, au doi băieți și o relație solidă și discretă.

Artista a reușit recent să divorțeze oficial de tatăl fetiței sale, iar acum este pregătită să facă pasul cel mare cu iubitul ei.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj”, a afirmat Alex Velea, la „Xtra Night Show”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close