Monden

Vulpița și Viorel, înjurați ca la ușa cortului de fani. Poza de la care a pornit tot scandalul

Vulpița și Viorel și-au pus fanii în cap! Nici nu s-au întors bine la Blăgești, că au fost înjurați ca la ușa cortului de internauți. Care este fotografia de la care a pornit tot scandalul.

Fanii i-au desființat pe Vulpița și Viorel

Problemele nu încetează să-i urmărească pe soții Stegaru! Nici nu au plecat bine acasă, la Blăgești, că Vulpița și Viorel sunt implicați într-un nou scandal. Internauții i-au criticat dur pe conturile lor oficiale de Instagram. I-au înjurat, le-au adresat cuvinte grele și s-au luat de ei. Motivul?

PUBLICITATE

În cea mai recentă fotografie a Veronicăi și a lui Viorel se poate citi tristețea de pe fețele celor doi, atunci când interacționează cu admiratorii lor virtuali. Chiar dacă nu au recunoscut asta, în mod public, se vede că soților Stegaru le este dor de viața lor de la București.

Adio, haine luxoase și elegante. Adio, machiaj profesional și coafuri moderne. Muncile pământului, stresul și grijile și-au pus amprenta pe chipurile lor. Cârcotașii virtuali au profitat de momentul lor de slăbiciune pentru a-i critica dur pe Vulpița și soțul ei.

PUBLICITATE

„Fără machiaj ești sperietoare, să mor!”

„Tot țărani sunteți!”

„La munca baaaaaaaa gata cu acces direct!”

„Noi bine de cand nu va mai vedem pe voi…bine ca s-a terminat circul..hahalerelor”

„Ne uităm la doi proști!”, sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase pe care românii le-au scris la adresa soților Stegaru.

Vulpița a căzut în butoiul de nostalgie acum câteva zile, când postase o poză din platoul emisiunii „Acces Direct”, semn clar că îi lipsesc atmosfera, echipa și oamenii care au ajutat-o la Capitală.

„Mai țineți minte când am purtat rochia asta? #accesdirect”, a scris femeia din Blăgești, la momentul respectiv.

Vulpița i-a pus coarne, din nou, lui Viorel

Da, da, doar că de data asta ne referim la o glumă! Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au plecat, de mai bine de o lună, din București. Cei doi soți s-au întors acasă, în localitatea Blăgești, unde locuiesc alături de familia lui Viorel și au grijă de fetița lor.

Chiar dacă au dispărut de pe micile ecrane, ambii sunt foarte prezenți pe conturile lor de pe rețelele de socializare. Își țin fanii la curent cu tot ce fac, zi de zi, iar reacțiile internauților sunt, parcă, pe zi ce trece tot mai numeroase.

Recent, Viorel a postat, pe Instagram, o imagine în care el și Veronica stau pe o bancă, împreună, și se bucură de o zi frumoasă și caldă de toamnă.

Detaliul care i-a înfuriat, însă, pe fani este că Vulpița îi pune coarne, simbolic vorbind, lui Viorel în poză, ridicând cele două degete în „semnul victoriei”, deasupra capului soțului ei. Gluma a fost cu atât mai bună cu cât ne amintim, cu toții, de telenovela relației lor.

Veronica și Viorel Stegaru au venit, în ianuarie 2020, la „Acces Direct” să acuze că femeie fusese abuzată de câțiva băieți din sat. Adevărul a ieșit la iveală, mai târziu, și a dovedit contrariul. Vulpița a fost cea infidelă, care avusese relații intime cu diverși domni și i-a pus coarne lui Viorel, de mai multe ori.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close