Monden

Simona Hapciuc De La Survivor, Adevărul Dureros Despre Tatăl Fiului Ei: “Mama Lui N-A Vrut Să Fac Copilul”

Simona Hapciuc de la Survivor este o femeie puternică, însă are un trecut dureros. Concurenta din echipa Faimoșilor a fost pusă de fostul iubit să facă avort, iar familia ei a abandonat-o. Simona Hapciuc de la Survivor, adevărul dureros despre tatăl fiului ei.

Nu este deloc ușor să fii mamă singură, însă Simona Hapciuc de la Survivor face tot ce poate pentru ca fiul ei să nu simtă lipsa tatălui. Concurenta i-a povestit colegei sale, Elena Marin, despre momentul în care fostul iubit și mama lui au aflat că e însărcinată.

Simona Hapciuc și-a crescut singură copilul fără niciun ajutor din partea nimănui, mai ales că familia a abandonat-o pe concurenta de la Survivor. Tatăl acesteia a murit, iar rudele sale nu au mai ținut legătura cu ea.

PUBLICITATE

„Eu și Dimitrie am fost până la Survivor nedespărțiți. Nu a existat să fac ceva fără el. Dimitrie, pe lângă faptul că nu are tată, nu are niciun bunic. Ai mei m-au părăsit, tatăl meu a murit și familia lui taică-su nu a dat niciun semn de viață.

Când a aflat maică-sa că vom avea acest copil, ea a fost complet împotriva copilului. Noi două aveam o relație super bună și chiar credeam că mă iubește. Nu avea nimic împotriva mea, ea avea ceva împotriva copilului’, a mărturisit concurenta.

Ce îi va spune Simona Hapciuc de la Survivor copilului său despre tatăl lui

PUBLICITATE

Concurenta din echipa Faimoșilor a povestit cu lacrimi în ochi cum fostul ei iubit a pus-o să facă avort. Simona Hapciuc nu a vrut sub nicio formă să renunțe la copilul ei, chiar dacă bărbatul a amenințat-o că se vor despărți. Concurenta a mai mărturisit că și mama fostului ei iubit a fost împotriva copilului.

Simona Hapciuc de la Survivor a povestit ce îi va spune băiețelului ei atunci când acesta va întreba de tatăl său. Deocamdată, Dimitrie este destul de mic și nu știe ce se întâmplă cu adevărat în familia lui și de ce a fost părăsit de tatăl său.

„Când mă va întreba de tatăl lui, m-am hotărât să-i spun că tatăl lui îl iubește foarte mult. Că tatăl lui și l-a dorit foarte mult, că așa a fost la moment dat, dar că tatăl lui a avut de ales între a rămâne alături de Dimitrie sau a-l lăsa pe Dimitrie să fie fericit alături de mama lui. Și cum tati îl iubește atât de mult, a ales să plece ca Dimitrie să poată fi fericit cu mama lui.

El a spus îți mai dau o zi să te hotărăști eu sau copilul. Poți să te gândești în seara asta. Dacă alegi copilul, o să rămâi singură, iar dacă vrei să rămânem împreună, mergem și faci avort. Atunci i-am spus că nu am nevoie de o seară. Pentru mine nu există posibilitatea să fac avort. Poți să-ți faci bagajele și să pleci.

Tot ce simțeam în momentul de față era milă pentru ea și fiul ei, că au ajuns să aibă atâta răutate și dispreț față de o viață pe care Dumnezeu o trimitea pe Pământ. Pentru mine e important ca Dimi să nu trăiască sentimente de ură, să fie un copil echilibrat, are cunoaște doar sentimente de iubire și acceptare’, a povestit cu lacrimi în ochi Simona Hapciuc de la Survivor România.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close