Descoperă

Horoscop saptamanal 23 – 29 februarie 2020, cu Mariana Cojocaru. Cumpene si rascruce de drumuri pentru patru zodii, Mercur retrograd da planurile peste cap

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru perioada 23 – 29 februarie 2020.

BERBEC

Berbec- Este an bisect, iar Soarele locuieste deja in Zodia Pestilor. In Pesti este Luna la debut de saptamana si Mercur Retrograd. Evident, ca nu lipseste nici Neptun din ecuatie, de aceea multi vor cauta raspunsuri la intrebarile care ii macina. Cu adavarat, raspunsurile la framantari le vad pe astrograma voastra sau a unui membru din familie. Mercur Retrograd va poate da toate planurile peste cap.

PUBLICITATE

TAUR

Taur- Va fi o conjunctie intre Luna si Soare in saptamana care urmeaza. Cum Luna este una dintre patroanele voastre astrale, preocuparile voastre sunt legate de sanatate, prieteni, copii(dragoste) sau de ce proiecte sa va apucati, ca sa nu dati gres. Vedeti ce spuneam si la Berbec, ca Luna va rezona si cu Mercur Retrograd si va poate zapaci.Cum Mercur este dual,nu veti sti sa alegeti singuri intre bine si rau.

GEMENI

PUBLICITATE

Gemeni- Faimosul vostru patron astral va fi in miscare retrograda. Cum este plin de planete in Pesti(Soare, Luna, Neptun si Mercur Retrograd) in aspect de cuadratura cu Soarele natal, veti avea cumpene si va veti afla la rascruce de drumuri. Pentru a va directiona corect pe axa de destin, e musai sa va studiez astrograma. Aici, pe astrograma generala, lucrurile sunt foarte delicate si evazive.

RAC

Rac- Spuneam la zodiile precedente de faptul ca Luna(patroana voastra astrala) va fi conjuncta cu Soarele in Pesti in acest an bisect. Tensiunile sunt date si de prezenta lui Mercur Retrograd in Pesti si a lui Neptun, care va fac sa inotati si voi in ape tulburi. Ati vazut chiar ce valuri cu spume s-au abatut asupra Frantei(tara in zodia Racului). Cum Karma este in Rac, de anul trecut prevedeam problemele grele

Horoscop LEU

Leu- Astrul vostru primordial este Soarele. Saptamana debuteaza cu o conjunctie Soare-Luna, care teoretic este una buna. Mercur Retrograd nu va lasa sa evoluati cum doriti si va pune piedici. Responsabil cu apele tulburi este si Neptun din Pesti. De altfel, este Stellium in Pesti cu cele patru planete mentionate si analizate si anterior, daca ati citit. Vizeaza sanatatea, cariera, familia(dragoste), business-ul.

Horoscop FECIOARA

Fecioara- Mercur este Retrograd si, mai mult, este langa Neptun in zodia opusa(Pesti). Unele persoane pot avea parte de cutremure existentiale. Vizata este familia(relatia matrimoniala), altele pot avea probleme de sanatate (voi sau cineva din familie), iar cei mai multi pot intampina obstacole ce tin de justitie sau de cariera. Nu lipsesc nici copiii din aceasta ecuatie a Stellium-ului, ca pot crea griji.

Horoscop BALANTA

Balanta- Efecte in lant pot produce Stellium-ul din Pesti format din conjunctia Soare-Luna, urmata de doua planete care nu se inteleg deloc: Neptun si Mercur Retrograd. Cum ultimele doua planete rezoneaza in Pesti, nu veti sti incotro sa o luati sau pe unde sa scoateti camasa(dragoste,s.a)…Nici eu nu am cum sa va dau solutii, caci trebuie sa studiez cum aveti si planetele la nastere, ca sa le pot raporta.

Horoscop SCORPION

Scorpion-Stellium-ul din Pesti va poate arunca intr-un abis existential, un soi de nebuloasa. Vizate sunt dragostea, relatia cu copiii sau familia. Este e chestiune karmica personala neinteleasa sau nerezolvata. De ce? Pentru ca Mercur este Retrograd si, nu e singur, ci a intrat in relatie vibrationala cu greul Neptun. Incompatibilitatea dintre cele doua planete se va rasfrange si in viata personala…

SAGETATOR

Sagetator- Cuadratura Soarelui natal cu Stellium-ul format de cele patru planete din Pesti isi va pune amprenta asupra sanatatii voastre. Cum cauzele afectiunilor sunt de ordin karmic(Mercur Retrograd are conotatii karmice), doar daca va explic veti sti care sunt caile de vindecare si ameliorare. Nu sunt doi Sagetatori identici, nici macar daca sunt gemeni. Cumpene la tot pasul, greu de inteles sau de depasit!

CAPRICORN

Capricorn- Dragostea este pusa sub semnul intrebarii si la cuplurile incompatibile si la cele compatibile, pentru ca Mercur Retrograd, dual de altfel, este in rezonanta cu Neptun(tot o planeta duala). Daca ati citit si la Rac, veti intelege ca Axa Karmica nu se joaca, ci va poate afecta. Cariera va cere un nou inceput, iar sanatatea poate fi si mai vizata de cadrul astro-planetar al perioadei ce vine.

VARSATOR

Varsator- Voi stiti ce misiune karmica de viata aveti inscrisa la nastere? Pentru ca veti intampina obstacole descrise de Stellium-ul din Pesti. E vorba de cariera(dusmani vizibili si invizibili), de sanatate( Karma din Capricorn), dragoste si familie(Lilith si Kiron in Berbec). Cum Mercur este Retrograd si va rezona cu Luna in saptamana viitoare se anunta dispute cu superiorii la cei neorientati bine.

PESTI

Pesti- Stellium cu greutate in an bisect. Vedeti ce configuratie astrala aveti inscrisa anul acesta de ziua de nastere? Sunt patru planete in constelatia voastra, din care doua sunt complet nefaste acum. Neptun(patronul vostru astral) nu este lasat sa-si arate vibratia, ca este bagat in corzi de Mercur Retrograd. Afecteaza toate zodiile, chiar daca va vizeaza in primul rand pe voi(dragoste, sanatate, cariera, copii, etc).

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close