Descoperă

Horoscop duminica, 23 august 2020. O zodie se va îndrăgosti lulea, iar alta va primi o veste de care are mare nevoie!

O zodie se va îndrăgosti lulea, iar alta va primi o veste de care are mare nevoie, pentru a privi viitorul cu ochi mai buni.

Berbec
Nativii în zodia Berbec au parte de o zi pe placul lor, în care se pot odihni și pot face exact ce le poftește inima.

Taur
Pentru Tauri, cuvintele-cheie astăzi sunt organizare și familie. Acești nativi recuperează timp cu cei dragi și își fac ordine în gânduri și planuri.

PUBLICITATE

Gemeni
Gemenii vor avea parte de o surpriză, din partea celor dragi ori vor vedea efectele unor gesturi pe care le-au făcut față de ei. Se anunță momente emoționante!

Raz
Racii pun o frână, după cum e și cazul! Se opresc în a se mai gândi exagerat la bani ori la resurse de orice fel și își îndreaptă atenția către ceea ce este cu adevărat important – oamenii dragi.

Leu
Leii s-au săturat de agitație. Intră într-o etapă mai calmă, cu alte priorități. Odihna este foarte importantă pentru acești nativi, în următoarea perioadă.

PUBLICITATE

Fecioara
Deși totul a părut că a mers împotriva Fecioarelor, în ultima perioadă, în viața lor apare acum o rază de soare, ce îi ajută să aibă mai multă speranță pentru viitor.

Balanta
Balanțele sunt înclinate către gânduri profunde, astăzi. Meditația îi va ajuta pe acești nativi să facă schimbări radicale, acolo unde este nevoie.

Scorpion
Scorpionii fac ordine în relațiile lor! Acești nativi analizează cu cine merită să mai colaboreze sau să mai păstreze prietenii, în viitor.

Sagetator
De azi, începe un alt capitol pentru Săgetători. Începe o perioadă mai bună, chiar dacă poate fi mai agitată și mai obositoare.

Capricorn
Capricornii se relaxează de-a binelea, în sfârșit! Acești nativi realizează că nu e cazul să încerce să controleze totul și capătă liniștea de care au nevoie.

Varsator
Pentru Vărsători, ziua de sâmbătă este despre liniște sufletească, de care au mare nevoie. Acești nativi trebuie să uite de griji și să petreacă timp pe placul lor.

Pesti
Pasiune și momente extrem de frumoase în cuplu, pentru Pești. Și nu doar astăzi, ci și în perioada următoare! Nativi singuri ar putea fi loviți de săgeata lui Cupidon.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close