Descoperă

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Probleme în dragoste pentru Berbeci

Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2020 cu Mariana Cojocaru. Săptămâna grea pentru majoritatea nativilor. Eclipsa totală de Soare din 14 decembrie vine cu mari provocări pentru trei zodii, care pot pierde totul în dragoste, carieră și sănătate.

BERBEC
E săptămâna cu Eclipsa Totală de Soare, când Soarele va fi conjunct cu Axa Karmică, Luna, Mercur și Norocul Divin, toate în Săgetător. O aliniere perfectă de planete, care are planuri pentru noi toți. Când toți cred că trebuie să se distreze, vă spun că țara arde! Dacă totul este pe un butoi cu pulbere, la mulți le arde doar de distracție! Marcheză dragostea, sănătatea, cariera. Toate cu probleme!

TAUR
Lilith se pregătește să rezoneze vibrațional cu Uranus Retrograd, care nu este în adormire. În adormire, înseamnă cu nu s-ar fi întâmplat nimic, ci dimpotrivă. Mulți vreți să vă susțin moralul cu previziuni care să vă gâdile orgoliul, când în realitate…

PUBLICITATE

GEMENI
Să vedeți ce aspecte dramatice vor fi pe destinul vostru. Dar și la Fecioare, Săgetător și Pești. E aliniere de planete pe Karma din Săgetător, din care nu lipsește Mercur. Vizează sănătatea(inclusiv a națiunii), carierele(nu a oportuniștilor și a acoliților, că ei se folosesc de pile și calcă și pe cadavre, că nu au sentimente). Abia așteaptă să se distreze într-un an de a fost catastrofal la bilanț!

RAC
Sunteți și voi vizați în mod direct de Eclipsa Totală de Soare, pentru că Luna nu lipsește din această ecuație generală de destin, nu individuală. Vizate sunt cariera și sănătatea. Dragostea e un segment foarte șubred, din cauza Eclipsei de Soare în zodii duble(Săgetător-Gemeni). Vă situați la o răscruce de drumuri și mulți nu știți încotro să o luați. Vedeți că mintea la distracții, vă distrage atenția!

LEU
Vă recomandam în analizele anterioare să studiați ce au spus Sf. Arsenie Boca și Sf. Modovei Iustin Pârvu de vremurile ce va să vie! Sper că ați citit, că nu spun doar eu de aceste lucruri, de aceea vă fac și Horoscop cu avertismente. Alții se țin doar de distracții, iar persoane singure și năpăstuite de soartă plâng singure. De Eclipsă să vă gândiți și la animăluțele năpăstuite: cadouri cu dragoste!

PUBLICITATE

FECIOARĂ
Cum scriam la Gemeni că sunteți vizate/ți în mod direct, acum cu Norocul Divin conjunct cu Mercur pe Karmă, să știți că vă puteți construi trepte spre Cer adoptând un cățel sau pisicuță. Că sunt iubiri pure și suflete nevinovate ce stau în frig și nemâncate.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Dacă ați citit acest Horoscp, vreau pe Eclipsa de Soare să treceți la fapte. Să faceți dreptatea(justiția) de nu o fac alții. Karma personală este foarte importantă, căci vă ajută să vă înțelegeți cu problemele și dilemele din dragoste, carieră sau sănătate. Într-un cadru ultra-general făcând analiza, vă spun că intrarea lui Venus în Săgetător va pune paie pe foc, iar acolo este destinul vostru imediat.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Vine scadența, cu acestă Eclipsă Totală de Soare, că tot se pregătesc toți de bilanț! Cariera este prima afectată, iar dacă vă vedeți pe un pedestal, să știți că plătiți în alte sectoare existențiale. Unii pot plăti cu sănătatea, alții cu problemele de le-au creat celor din jur și acest aspect se va dovedi catastrofal pe dragoste(nu a fost opoziție săptămăna trecută între Venus și Lilith?). Aviz petrecăreților din zodie.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Poate că nu credeți că Eclipsa Totală de Soare vă poate face viața praf, dar să știți că este cu aliniere de planete, în care și Norocul Divin este afectat. Destin complet virusat sau pe cale să scape de sub control. Dacă spuneam că sunt vizați și Gemenii și Fecioarele și Peștii, e clar că nu sunteți doar voi în vizorul astrelor(citiți ce am scris și la aceste zodii). Vizează sănătatea, dragostea, cariera, etc.

Horoscopul săptămânal pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- Din triada Saturn, Jupiter, Pluton, planeta Jupiter este deja prima care își pregătește bagajele ca să își continue drumul. Va intra în Vărsător și vă va lăsa vulnerabili, din multe puncte de vedere. Eclipsa Totală de Soare vine pe carieră și pe sănătatea voastră, dar și pe dragoste, dacă nu ați descifrat anumite dileme legate de ea. Poate este o chestiune de karmă individuală/de cuplu,că nu am cum vedea.

Horoscopul săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Eclipsa Totală de Soare vizează țări marcate de Capricorn, Săgetător și Gemeni: Germania, Spania, SUA și, evident Romania. Chiar dacă este Vărsător! Nu am cum să vă dau explicații aici, dar și-a pus Ziua Națională în Săgetător(ca informație generală, de pornire). Cum avem români peste tot în lume, este important să înțeleagă cum pot prelua energia țării în care trăiesc(amor, carieră, șa).

Horoscopul săptămânal pentru zodia PEȘTI

Pești- Toate zodiile duble vor simți impactul Eclipsei Toale de Soare, de aceea sunteți vizați în mod direct. Sfârșitul de an cere un bilanț, de aceea vă spuneam că 2020 va fi un an dificil pentru unii și catastrofal pentru alții. Evident că vizate au fost sentimentele voastre, emoțiile(dragostea), relația cu copiii, cariera, raporturile de muncă, interacțiunea cu oameni cu rezonanță joasă(sănătatea), dificili, negativi.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close