Știrea zilei

Cine este mecanicul auto care a primit Golden Buzz de la Florin Calinescu. I-a impresionat pe toti cu vocea lui

Vineri seara, la Romanii au talent, Florin Calinescu a dat primul sau Golden Buzz din acest sezon concurentului Radu Palanita, in varsta de 40 de ani. Romanii au putut sa vada un moment de exceptie.

Acesta barbat este din Bucuresti si lucreaza ca mecanic auto, dar spune ca pasiunea sa este muzica.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, insa am aflat ca pot sa cant, in urma cu 4 ani si jumatate, intr-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfarsit de saptamana, frecventez locatii de karaoke unde cant alaturi de prieteni. Mi-am dat seama ca vreau sa incant oamenii cu muzica mea”, a spus Radu.

PUBLICITATE

Radu a participat si la Vocea Romaniei si spune ca, desi nu a trecut mai departe, experienta de acolo si sfaturile juratilor l-au motivat sa mearga mai departe.

„Eu asta apreciez la aceasta emisiune. Faptul ca oameni fara niciun semn al destinului descopera ceva si vin aici. Si au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasa. Acum este un mecanic auto. Maine puteti fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau sa te responsabilizez”, a specificat Florin Calinescu, inainte de a oferi al patrulea Golden Buzz din acest sezon, potrivit stirileprotv.ro

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close