Știrea zilei

Doliu la Ambulanța Arad. O asistentă de 48 de ani s-a stins. Nu a mai rezistat in fata virusului

Este din nou doliu în sistemul medical din România. Încă un cadru sanitar, de această dată o asistentă de la Ambulanța Arad, a murit din cauza infectării cu Covid-19.

Asistenta medicală Anamaria Ciurdar din Arad a încetat din viață la numai 48 de ani după ce s-a îmbolnăvit de infecția SARS-CoV-2 pe data de 19 octombrie.

Întrucât aceasta suferea și de o boală cronică, noul coronavirus i-a afectat rapid organismul, iar medicii nu au mai reușit să o salveze pe cea care, de luni bune, salva zeci de vieți.

PUBLICITATE

O asistentă de 48 de ani de la Ambulanța Arad a murit de Covid-19

Anamaria a fost un exemplu în toată această perioadă grea a pandemiei. Încă de la începutul crizei sanitare, deşi suferea de o boală cronică şi plănuia să se pensioneze de invaliditate, Ana Maria Ciurdar a decis să mai ajute o vreme

Astfel, aceasta a continuat să lucreze ca asistent medical la Substaţia din Ineu a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad. Din păcate, în urmă cu o săptămână, boala a afectat-o și pe ea, iar în doar șapte zile a fost răpusă.

PUBLICITATE

Asistenta din Arad a fost confirmată pozitiv cu coronavirus pe 19 octombrie. A fost apoi internată la Spitalul Orăşenesc din Ineu unde, din nefericire, a pierdut lupta cu boala, scrie Aradon.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close