Religie

Dumnezeu nu are religie! El este sprijin pentru cei neputinciosi si lumina pentru cei rataciti

Dumnezeu nu are religie – Dumnezeu este mai mare decat toate definitiile pe care i le putem atribui. Iubirea Lui depaseste orice religie si ne insoteste la fiecare pas.

Deseori putem vedea oameni care se lupta intre ei pentru a demonstra ca D-zeul lor este mai mare. De fapt, acest lucru este principalul declansator al unora dintre cele mai mari razboaie care au fost in lume.

Dumnezeu nu are religie! El este sprijin pentru cei neputinciosi si lumina pentru cei rataciti

Religia trebuie sa ii ghideze pe oamenii intr-un mod pozitiv si sa-i faca sa traiasca in pace, intelegere, intelepciune, iubire si empatie. Adesea, credinciosii vad religia ca pe o arma cu care pot ataca.

PUBLICITATE

Dumnezeu este vazut de multi dintre noi ca o figura tiranica si rautacioasa. Acest lucru se intampla din cauza indepartarii de D-zeu, din cauza ca ne-am pierdut conexiunea cu El.

Trebuie sa deschidem ochii si sa vedem ca noi insine provocam dezbinare si multe persoane isi pierd viata din cauza unei segregari care nu ne-a fost impusa din Cer.

Dumnezeu nu are religie, El nu mai este credincios crestinilor s-au mai putin tolerant fata de duhovnici. El nu-i uraste pe cei care gandesc diferit de Biblie sau isi parcurg singuri calea.

PUBLICITATE

Dumnezeu ne iubeste si ne accepta pe toti , indiferent cum am alege sa mergem. El nu ne va respinge niciodata din cauza religiei. Dumnezeu este mai mare decat toate acestea, El este insasi definitia iubirii.

Dumnezeu este o tura pentru cei neputinciosi si o lumina pentru cei rataciti. A-l detesta pe Dumnezeu din cauza unui context dezvoltat de om este o prostie.

Dumnezeu este prezent pentru noi toti in momentul in care avem nevoie, indiferent cine suntem si care sunt parerile noastre, El vrea doar sa ne iubeasca si sa aiba grija de noi.

Sa incetam sa-L mai vedem prin lentila religiei si sa incepem sa-L vedem prin lentila iubirii, astfel vom avea contact cu adevarata Sa esenta si cu toate lucrurile bune pe care El ni le poate oferi.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close