Știrea zilei

A fost gasit tanarul care bate cu biciul o fata de 15 ani, pe care a lasat-o gravida. Politistii au aflat motivul pentru care a lovit-o cu salbaticie pe adolescenta din Suceava

Adolescenta insarcinata batuta cu biciul, in Suceava, a fost lovita chiar de iubitul ei. „Baiatu Gagicarul”, asa cum isi spune acesta pe Facebook, a ajuns la Politie, chiar daca fata nu a vrut sa depuna plangere impotriva lui.

Apar noi detalii legate de scandalul din comuna Horodnic de Sus, din Suceava, acolo unde o adolescenta de 15 ani, insarcinata in luna a V-a, a fost lovita cu salbaticie de concubinul ei, un tanar de 19 ani. Minora a fost batuta cu biciul, pusa in genunchi, lovita cu pumnul si fortata sa-si bage mainile in jar incins, totul intamplandu-se in timp ce in curte rasunau manelele, pentru ca l-ar fi inselat pe tanar.

Mama fetei a fost cea care a filmat totul si se pare ca imaginile au fost facute publice de fostul concubin al femeii, ca sa se razbune pe aceasta.

PUBLICITATE

Politia s-a autosesizat cu privire la acest caz, si au fost audiati Gabriel Litra (19 ani), Denisa Nicol S. (15 ani) si mama victimei, Simona S. Denisa si mama sa au refuzat sa depuna plangere penala, cele doup locuind in casa agresorului.

Politia a deschis insa dosar penal pentru violenta in familie, loviri si alte violente si act s3xual cu un minor.

PUBLICITATE

Vezi AICI video cu adolescenta lovita fara mila

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Suceava de asemenea s-a autosezizat si deruleaza o ancheta in urma careia vor stabili ce masuri vor lua.

Acestia sustin faptul ca minora refuza sa fie ajutata spunand ca este bine. Luni, 17 februarie 2020, reprezentantii DGASPC Suceava vor merge in Horodnic de Sus pentru a incerca sa o ajute pe copila si sa o duca la un centru maternal, scrie observator.tv.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close