Știrea zilei

Ce raspuns a dat Orban cand a fost intrebat daca demisioneaza dupa tragedia de la Piatra Neamt. Multa lume va fi revoltata

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat la patru zile dupa tragedia de la Piatra Neamt, daca s-a gandit sa demisioneze. Raspunsul acestuia este revoltator.

“Nu mi-a trecut prin cap, va spun sincer, sa-mi dau demisia. Am asigurat transportul pacientilor in conditii foarte bune, cu medic urgentist si asistenta, am identificat locatii in care pot fi mutati, am reusit mutarea medicului erou si continuam deciziile”, a raspuns Ludovic Orban.

“Nu am niciun motiv sa imi dau demisia. Ceea ce s-a intamplat la Piatra Neamt este o chestiune care tine de managementul unui spital si de deciziile care s-au luat legate de functionarea unei sectii de terapie intensiva, care a fost mutata cu nici 24 de ore inainte de la etajul III la etajul II.

PUBLICITATE

In urma acestei drame, noi am luat imediat decizii, imediat ce am aflat am pus in miscare intreg mecanismul. Ministrul Tataru a fost la Piatra Neamt, a vazut ce se intampla, m-am dus la centrul de comanda impreuna cu toata echipa de comanda, am asigurat transportul pacientilor care erau la terapie intensiva (…), am identificat locatia in care sa poata fi mutati, am luat decizii legate de transportul medicului-erou. (…) Am declansat actiuni de verificare in toate spitalele, la toate sectiile de terapie intensiva, in urma acestor actiuni de verificare va exista un plan de conformare”, a mai spus Ludovic Orban

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close