Descoperă

Horoscop 12 februarie 2020. Fortele superioare vor fi alaturi de aceste doua zodii, luminadu-le calea spre fericire si bunastare

Horoscop 12 februarie 2020 – Horoscopul zilnic din 12 februarie vine cu vesti importante pentru unele zodii, dar si cu avertismente pentru altele. Sfatul astrologului: Evitati achizitiile sau deciziile importante dupa ora 17:00

Horoscop 12 februarie 2020 – Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Te simti rebel astazi. Vrei sa faci doar ce vrei tu. Fluxul de de energie pe care il experimentezi astazi te va face sa-ti doresti o pauza pentru libertate. “Nu sunt aici!” E o zi buna pentru investitii.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

PUBLICITATE

Vei fi nelinistit astazi – pui multe intrebari. Poate ca nu stii ce sa faci in continuare, dar simti ca trebuie sa actionezi. Ai rabdare atunci cand ai de-a face cu cifre si acte. Din fericire, acesta nu este stilul tau. Fii calm si gandeste-te inainte de a raspunde celorlalti.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Din moment ce esti impulsiv astazi, poti spune sau face ceva ce vei regreta mai tarziu. In special, aminteste-ti ce faci in diferite situatii cand vine vorba de angajamente de grup sau de interactiunea ta cu sefii. Gandeste-te inainte de a vorbi.

PUBLICITATE

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Fii atent cand vorbesti cu figuri de renume astazi – politia, sefii, parintii si profesorii – pentru ca te simti rebel! Fa un pas inapoi si studiaza situatia. Prin urmare, fii politicos si fii inteligent.

Leu (23 iulie – 22 august)

Evitati problemele controversate atunci cand vorbiti cu altii astazi, deoarece disputele pot izbucni intr-un minut. Oamenii sunt impulsivi si impudenti astazi. De asemenea, sunt putin rai si rebeli. Nu incercati sa fortati pe cineva sa fie de acord cu gandirea voastra. Uita-l.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Astazi pot aparea dispute cu privire la proprietatile comune, mostenire si asigurari. Verifica-ti conturile bancare si tranzactiile financiare, deoarece astazi pot aparea schimbari bruste si modificari neasteptate. Nu vrei sa fii surprins daca se intampla ceva neasteptat.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Foloseste-ti toate abilitatile diplomatice (pe care le ai din belsug) cand ai de-a face cu parteneri si prieteni apropiati astazi pentru a evita o disputa. Rabdarea este cel mai bun aliat al tau astazi, deoarece rabdarea este antidotul maniei.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua dvs. de munca va fi intrerupta astazi din anumite cauze, intreruperi de curent, defectiuni de echipamente, deficit de personal sau accidente. Pastrati-va calmul. Fii atent!

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Faceti tot posibilul pentru a evita accidentarile sportive astazi. Intre timp, parintii ar trebui sa stie ca aceasta este o zi care poate duce la accidente pentru copiii lor, asa ca fiti foarte atenti. Romancele sunt, de asemenea, predispuse la certuri bruste si frustrari. Fii dragut. O multime de lucruri neasteptate se intampla chiar acum.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ceva neasteptat va va afecta viata de acasa astazi. Cu toate acestea, fiti vigilenti si actionati mai lent pentru a evita anumite probleme. Daca sunteti calm si atent, puteti evita probleme si puteti avea o zi excelenta.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Aceasta este o zi foarte buna. Cu toate acestea, puteti avea unele surprize neplacuta, deoarece oamenii sunt nerabdatori sau suparati. Daca ramai calm, poti evita probleme. Cu toate acestea, asteptati-va ca rutina dvs. sa se schimbe! Acordati-va timp suplimentar pentru a face fata cu neasteptatul.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Urmariti banii si finantele astazi. Puteti gasi bani, puteti pierde bani. Protejati-va proprietatea pentru a evita pierderea, furtul sau deteriorarea. Fii atent la cumparaturi impulsive. Actiuni rebele, eruptionale, te pot determina sa renunti la banii tai sau sa pierzi ceva. Pastrati bonurile.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close