Monden

Liviu Guță divorțează! Care este motivul pentru care se separă de a doua soție, după un an de căsnicie

Liviu Guță divorțează! Celebrul cântăreț a luat o decizie șocantă, după o căsnicie de un an și trei luni cu Roxana. În cadrul unei emisiuni de televiziune, artistul a spus tot ce are pe suflet și care a fost motivul pentru care a decis să se separe de brunetă, potrivit ciao.ro

Un an și trei luni – atât a durat căsnicia cu frumoasa Roxana, bruneta de care Liviu Guță s-a îndrăgostit, după ce a rupt un mariaj de 13 ani cu cea care i-a dăruit copii. La puțin timp după ce Liviu Guță și fosta soție au încheiat actele de divorț, artistul s-a îndrăgostit de o femeie pe nume Roxana și s-au căsătorit. Însă, după un an și trei luni de mariaj, și acesta a ajuns la un sfârșit.

La ”Teo Show”, emisiunea de la Kanal D, Liviu Guță a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta. El și bruneta care îi furase inima se separă, la un an și trei luni de căsnicie. Artistul a mers deja la notar pentru a stabili demersurile pentru divorț.

PUBLICITATE

”Vin de la notar, unde am fost să fac o împuternicire pentru divorțul de Roxana. (…) Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta… M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta. (…) Eu am plecat la Cluj pentru ea. Am investit foarte mult în casa ei, dar nu-mi pare rău. Nu sunt genul de om care să scot ochii. Asta este… Am pierdut în viață mai multe. (…) Eu stau la Brașov momentan. O să mă mut cu chirie în București. O strâng bănuți ca să îmi cumpăr o casă. Am oameni lângă mine care mă ajută”, a declarat Liviu Guță.

De ce Liviu Guță și cea de-a doua soție divorțează

Liviu Guță a mărturisit care este motivul pentru care el și Roxana divorțează, după un an de mariaj.

PUBLICITATE

”Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”, a spus Liviu Guță.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close