MondenSocial

Cele mai bune motive pentru a nu te întoarce niciodată la “fostul”

Cele mai bune motive pentru a nu te întoarce niciodată la fostul

V-ați despărțit de ceva vreme, dar de multe ori gândul vi se duce către fostul partener?

Deși în urmă cu mult timp v-a dat cu piciorul, acum a venit spășit, spunând că vrea să fie totul ca înainte? Nu credeți în aceste vorbe și nu vă întoarceți niciodată la fostul.

PUBLICITATE

Iată și de ce!

Niciodată nu va mai fi ce a fost odată

Îl vrei înapoi? Atunci gândește-te la motivele pentru care v-ați despărțit. Pentru că nu e o joacă să te jignească sau să te înșele, iar tu să îl primești ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

PUBLICITATE

Nu uita că cine îți face un lucru rău odată, îl va face și a doua oară. Obișnuința poate fi un motiv pentru care ai vrea să te împaci, însă te vei căi amarnic dacă te vei întoarce de unde ai plecat.

Pe de altă parte, sunt femei care preferă să se împace cu fostul iubit pentru că pur și simplu nu au chef să-și găsească pe altcineva. Doamnelor, nu uitați că pofta vine mâncând.

Sigur că vrei ca totul să fie ca înainte, dar ce-ai spune dacă ar fi mult mai bine? Nu cumva de asta ai nevoie, pentru că o meriți din plin?

Iar dacă ai niște părinți care te presează că nu te-ai măritat până acum, lasă-I să vorbească. E viața ta și doar tu ști ce e bine pentru tine.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close