Externe

Un copil s-a stins dupa ce mama sa a refuzat sa ii dea medicamentul prescris de medic. Cu ce leacuri babesti de pe un grup a incercat sa il vindece

Un copil de 4 ani din Statele Unite s-a stins dupa ce mama sa a ignorat reteta primita de la medic si a incercat sa isi trateze fiul de gripa prin metode alternative, sugerate de oameni pe un grup de Facebook, relateaza stirileprotv.ro.

Cei patru copiii ai femeii din Colorado s-au imbolnavit recent de gripa, iar medicul le-a prescris un antiviral. Aceasta a refuzat insa sa isi trateze copiii urmand sfatul medicului si a cerut sfaturi pe Facebook.

Mama copiilor a scris pe un grup de Facebook numit „Opriti Vaccinarea Obligatorie” – cu aproape 180.000 de utilizatori- ca nu vrea sa le dea fiilor sai medicamente si a incercat sa ii trateze cu ulei de menta, vitamina C si lavanda, insa aceasta metoda nu a dat roade.

PUBLICITATE

Oamenii i-au sugerat sa incerce o combinatie de lapte matern, cimbru si soc, plante care nu sunt recomandate de medici pentru tratarea gripei. O alta persoana i-a recomandat sa incerce sa ii puna felii de cartof si castravete pe frunte.

Insa nici aceste sfaturi nu au functionat, iar starea unuia dintre fiii sai s-a inrautatit, iar miercuri baiatul a murit. In urma tragediei, femeia a deschis o pagina de donatii, care a adunat pana acum peste 9.000 de dolari.

PUBLICITATE

„Vreau sa multumesc sincer tuturor care au donat bani pentru fiul meu Najee. Cu deosebita tristete va anunt pe toti cei care nu ati aflat deja ca fiul meu a fost deconectat de la aparate si a murit.”, a scris femeia pe pagina de donatii.

Statele Unite se confrunta cu o epidemie de gripa, iar autoritatile estimeaza ca au murit intre 12.000 si 30.000 de oameni in ultimele patru luni.

PUBLICITATE
Tag-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close