Descoperă

Horoscop 10 februarie 2020. Astrele directioneaza razele norocului catre aceste doua zodii, la inceput de saptamana

Horoscop 10 februarie 2020. Citeste Horoscopul zilei de luni pentru toate zodiile.

Horoscop 10 februarie 2020. Berbec

Venitul tau in aceasta etapa depinde cel mai mult de activitatea ta. Este putin mai greu pentru cei a caror munca este legata de contacte cu oameni, care calatoresc. Perioada nefavorabila pentru angajare. Un moment bun pentru cercetare, investigare, verificare, control, supraveghere.

Taur

PUBLICITATE

Aceasta perioada va poate aduce realizari profesionale si succes – acum este momentul potrivit pentru a va concentra pe probleme de cariera. Unii reprezentanti ai acestui semn vor putea conta pe patronaj. Acesta este un moment bun pentru a obtine un loc de munca.

Gemeni

Factorii emotional-psihologici afecteaza starea sistemului vascular si performanta generala. Pot aparea boli neasteptate, salturi ale tensiunii arteriale. Situatiile traumatice sunt mai susceptibile la inceputul zilei.

PUBLICITATE

Rac

Nu este cel mai bun moment pentru imbogatire si achizitii. Si pentru evolutia carierei. Poate fi satisfacator sa lucrezi in societati caritabile, centre de cercetare, institutii medicale, in organizatii mari in care personalitatea ta nu atrage atentia.

Leu

In aceasta perioada, este posibila o usoara deteriorare a sanatatii – aveti grija de gat si urechi. Cu tratament puteti rezolva problemele. Te poti implica in practici spirituale sau sa studiezi stiintele „secrete”. In ceea ce priveste munca, acum aveti sansa de a avansa printre randuri, de a castiga increderea superiorilor, de a castiga sprijin si de a va sprijini.

Fecioara

Astazi, multi reprezentanti ai acestui semn vor avea ocazia sa fie in centrul atentiei. Incercati sa participati mai des la evenimente publice. In primul rand, capatati emotii pozitive; in al doilea rand, arata-te in toata gloria ta. Acum este un moment bun pentru a va indragosti, pentru a va cufunda intr-o relatie romantica. Pentru cei a caror activitate este legata de spectacole sau predare, in aceasta perioada va fi mai usor sa obtineti succes profesional.

Balanta

Sanatatii va trebui sa i se acorde o atentie sporita, in acest moment nu este de dorit sa va imbolnaviti, deoarece recuperarea poate dura mult timp. Sunt necesare masuri preventive, mai ales daca exista vulnerabilitati evidente in organism, boli cronice. Sistemul circulator si sistemul digestiv necesita o atentie speciala, monitorizati-va dieta, igiena si precautii de siguranta in timpul lucrului.

Scorpion

Colaborarea, munca in echipa poate oferi avantaje materiale. Dar numai daca sunt parteneriate vechi, testate in timp sau reluarea legaturilor rupte. Un nou parteneriat poate aduce mai multe probleme decat venituri, dezacordurile nu sunt excluse, va fi dificil sa va exprimati gandurile in mod inteligibil.

Sagetator

Acum vi se recomanda sa va concentrati pe probleme legate de treburile casnice, reparatii sau constructii. Acesta este un moment bun pentru a investi in imobiliare, a face reparatii sau cel putin o mica schimbare. Daca ai acumulat treburi casnice, atunci este mai bine sa le faci acum. Cumparaturile pentru camin promit, de asemenea, sa aiba succes. Aceasta este o perioada favorabila nu numai pentru distractia acasa, ci si pentru calatoriile lungi. Este posibil ca in acest moment sa doriti sa plecati intr-o calatorie.

Capricorn

Nu trebuie sa aveti probleme grave de sanatate acum. Leziunile si bolile pot aparea in principal din neatentie, distragere sau din cauza supraincarcarii. O mare risipa de energie si raniri sunt cel mai probabil acasa. Nu supraincarcati sistemele cardiovasculare si nervoase. Exercitii utile de respiratie, comunicare cu oameni veseli si amabili.

Varsator

Veniturile vor depinde in principal de bunastarea fizica, performanta, atentie si minutiune atunci cand lucrati. Aproape toata perioada pot fi probleme datorate distragerii, ceea ce poate duce la deteriorarea materiala. Acest timp este favorabil pentru a pune lucrurile in ordine, in documentele financiare si in analiza informatiilor.

Pesti

Astazi poti simti un val de activitate intelectuala. Acesta este un moment bun pentru antrenament, pentru munca legata de informatii. Cu toate acestea, informatiile primite se recomanda sa fie verificate cu atentie – sunt posibile erori. Acum puteti gasi noi contacte si conexiuni, atat de afaceri, cat si romantice, de exemplu, intalniti un potential partener in companie, pe strada sau pe Internet. Acei reprezentanti ai acestui semn care conduc o masina ar trebui sa fie acum deosebit de atenti pe drum.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close