Social

Georgiana Vacaru are 42 de ani si 20 de copii: „Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim”

Georgiana Vacaru are 42 de ani si 20 de copii. Femeia a fost insarcinata aproape in fiecare an din ultimii 20. Originara din comuna Stoenesti, satul Cotenesti, familia Vacaru este cea mai numeroasa din Romania.

Georgiana Vacaru a devenit pentru prima data mama la 19 ani. Acum, fiul cel mare are 23 de ani si si-a intemeiat deja propria familie, a povestit femeia in timp ce era internata la Maternitatea Spitalului Municipal Campulung.

femeia cu 20 de copii

PUBLICITATE

Femeia cu 20 de copii – Mama eroina nu a avut nicio problema de sanatate in noul an, ci a fost internata pentru a aduce pe lume cel de-al 20-lea copil, in primele zile ale lui 2020.

10 baieti si 10 fete a adus pe lume femeia de 42 de ani. Toti sunt sanatosi. Copiii si parintii traiesc intr-o casa cu 8 camere. Micutii dorm in camere in care au fost amenajate paturi supraetajate.

PUBLICITATE

Femeia cu 20 de copii – „Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, Filip și Tania, gemenii și Sofia Natașa” – sunt numele celor 20 de copii. Parintii au fost cei care au decis numele primilor copii, insa pe masura ce familia s-a extins, decizia cu privire la numele noilor membri a inceput sa se ia doar in „consiliile de familie”.

Dintre cei 20 de copii, 5 si-au inceput deja propriul drum in viata si au parasit casa parinteasca. 3 dintre ei muncesc in Marea Britanie. Fetele o ajuta pe mama cu cei 3 bebelusi: gemenii de un an si fetita care are cateva zile.

Femeia cu 20 de copii – Cu toate ca uneori pana si parintii le mai incurca numele, familia Vacaru se considera implinita si fericita. „Nu știu cum ar fi fost cu doi ! Nu știu, eu mă simt împlinită, deci când îi văd … Pentru mine e ceva… „, a declarat Georgiana Vacaru, mama celor 20 de copii, pentru Stirile Pro TV.

Georgiana Vacaru a nascut 20 de copii: “Daca Dumnezeu imi mai da… ”

Femeia cu 20 de copii – Principalul venit al familiei il constituie alocatiile, iar de cateva ori pe an, tatal pleaca la munca peste hotare pentru a castiga mai multi bani ca sa-si poata intretine familia numeroasa.

Cu toate ca are deja 20 de copii, Georgiana Vacaru nu are de gand sa foloseasca mijloace de contraceptie. Femeia sustine ca va primi cu bucurie in familia sa toti copiii pe care Dumnezeu ii va da.

Femeia cu 20 de copii – Georgiana Vacaru a nascut 20 de copii: “Daca Dumnezeu imi mai da… “

„Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim. Dumnezeu stie ce se va intampla”, a declarat mama pentru realitateadearges.net. Medicii sustin ca femeia este sanatoasa si apta sa mai aduca pe lume copii.

Puteti urmari reportajul video AICI.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close