Social

Monolog de senzație făcut de Celantano din Las Fierbinți: ”Intri în spital şi, dacă ai noroc să ieşi de acolo, eşti mai bolnav decât ai intrat”

Personalul Celantano din celebrul serial ”Las Fierbinți”, interpretat de actorul Adrian Vâncică, a făcut un monolog de senzație care prezintă situația reală cu care se confruntă România în această perioadă.

Monolog de senzație. Bețivul din serialul de pe Pro TV oferă o lecție despre omenie și lucrurile anormale cu care se confruntă România. Mai exact, acesta aduce în discuție sistemul educațional și cel de sănătate, dar și ”pilele” din țara noastră.

„Cui mama dracu’ îi mai arde de poezie, doamnă? Dumneavoastră nu vedeţi cum trăim noi? Într-un banc de-ala sec care nu-l înţelege nimeni. Un peşte mergea pe un drum. Asta-i România. Îl intreb: «ce caută mă, peştele ăla pe drum?» E normal? Nu e normal, peştele trebuie să stea în apă. Dar a ajuns peştele ăla acolo că l-a pus mă-sa, l-a pus ta-su, un senator, un deputat, pe pile. Şi el când s-a vazut acolo ce face? Nimic, încearcă să meargă pe bicicletă, ca să fie el mai cu moţ. Nu mai e nimic normal” , spune Celentano.

PUBLICITATE

Monolog de senzație . ”Te uiţi în stânga, în dreapta. Anapoda ai şcoala. Copiii, îi învaţă în şcoală, tango. Termină şcoala, dă copilul de viaţă, supriză! În viaţă se joacă căluşarul. Ştiţi? Nu ştim. Păi de ce, mă? Pentru că pe noi, în şcoală, ne-a învăţat tango. Păi hai, măi, să vă înveţe ce trebuie. Păi nu putem. Păi de ce? Pentru că aşa e sistemul” , precizează acesta.

”Aşa e sistemul? Sistemul ăsta pe mine mă zăpăceşte de cap, că nu înţeleg. Intri în spital şi, dacă ai noroc să ieşi de acolo, eşti mai bolnav decât ai intrat. Te duci în alt spital să te tratezi de ce ai luat din primul, după aia în al treilea din al doilea şi tot aşa până când ajungi să te tratezi cu pământ la cimitir” , își închide acesta monologul.

Actorii din Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano

PUBLICITATE

Las Fierbinţi este unul dintre cele mai apreciate seriale televiziate din România. Cu prilejiul Zilei Naţionale, regizorul a pregătit un episod special, care îi va ţine cu sufletul la pe telespectatori.

Puţini ştiu însă că actorii din Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano. Astfel, în ultima vreme, protagoniştii serialului nu mai aveau voie să filmeze decât în faţa clădirii din cauza regulilor stricte impuse de autorităţi.

“Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului”, a spus patronul barului, pentru Click.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close