Curiozități

Soția imperfectă este o soție fericită!

Ar părea paradoxal cum o femeie rea poate fi o femeie fericită. Femeia modernă trăiește pentru toți, dar nu trăiește pentru ea. Multe soții se dedică totalmente familiei neglijând propriile dorințe. Devin femei nefericite și chinuite de viața de familie, potrivit fasingur.info.

Și-au pierdut sclipirea din ochi pe care o aveau cândva.

Portretul modern al unei soții bune:

PUBLICITATE

– Îngrijită și aranjată.

– Are grijă ca în casă să fie totul pus la punct.

– Zilnic, își demonstrează abilitățile culinare de bucătăreasă iscusită.

PUBLICITATE

– Copiii sunt îngrijiți, hrăniți, iar mama este cu ei afectuoasă și mereu atentă.

– Soțul la fel, este îngrijit, soția îl așteaptă acasă cu dragoste și dispoziție bună.

În același timp, o astfel de soție, trebuie să se simtă bine, să radieze de fericire și cel mai important e că ea trebuie să simtă toate acestea sincer.

În viața de zi cu zi, o femeie nu reușește să le facă pe toate și pe lângă toate să mai păstreze buna dispoziție.

Deoarece călcatul hainelor durează o oră, să facă curățenie în casă 2 ore, să pregătească mâncarea, câteva ore.
Pe lângă toate acestea, ea trebuie să facă temele pentru acasă împreună cu copii, să facă cumpărături, să-și viziteze soacra care are probleme cu tensiunea arterială, să aibă grijă de ea: părul aranjat și unghiile îngrijite. Oh da, şi să nu uite de datoria conjugală! Este o misiunea imposibilă.

Treptat femeia devine nervoasă și anxioasă, își pierde răbdarea, este stresată, iar o astfel de soție în casă este o năpastă.
Această de femeie uită de sine și are nevoie de odihnă, de care a și uitat de când nu a mai avut parte.

Portretul modern al unei soții rele:

O soție rea trăiește haotic. Ea are grijă de casă, gătește bucate delicioase și se implică în educația copiilor. Pe noptieră, îi poți vedea un ruj uitat de vreo jumătate de an, șosetele copiilor și o revistă pentru femei prăfuită.

Frigiderul este gol sau și mai rău, produsele sunt expirate. Dacă nu are chef să gătească, ea va da comandă de pizza pentru întreaga familie. Își permite luxul să lenevească jumătate de zi, sâmbăta, în pijama, să se uite la filmele ei preferate. Nu se sacrifică pentru a obține statutul de soție perfectă.

Ea este o lenoasă sinceră, se adaptează la orice situație, și se bucură de confort. Ea este o soție binevoitoare, îngrijită, radiază de fericire, iar uneori plânge când este tristă. Ea se comportă natural. Astfel de soții trezesc invidia celor din jur și mai ales a femeilor care se simt frustrate că nu au și ele acest noroc.

Soțul este mândru de soția sa rea și copii o iubesc. Lângă o astfel de femeie, bărbatul se simte important și iubit. El este capul familiei, iar femeia se simte protejată lângă un bărbat puternic. Este iubită și admirată pentru că știe să fie femeie. Și copii își iubesc mama și o îmbrățișează pentru că mama lor zâmbește și este plină de viață.

Pentru a fi o soție perfectă, trebuie să plătiți un preț prea mare: sănătate, frumusețe, dragoste. Chiar trebuie să vă sacrificați? Poate că trebuie să vă comportați natural și să fiți voi înșivă. „Dacă femeia este fericită, atunci întreaga familie este fericită.”

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close