Monden

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trec prin momente grele ca părinți. Ce se întâmplă cu fetițele celor doi

Fetițele Gabrielei Cristea cresc văzând cu ochii, iar acest lucru vine cu multe schimbări. Astăzi a fost prima zi de grădiniță pentru Victoria și Iris, iar pentru vedetă și soțul ei nu este deloc ușor. Cei doi recunosc că le-a fost foarte greu să se despartă de cele mici.

Să fii părinte nu e ușor, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda au simțit acest lucru azi mai mult ca oricând. Vedetele Antena Stars au trecut prin momente grele pentru că fetițele lor au început grădinița și separarea nu le-a picat bine. Se pare că micuțele au fost foarte încântate, dar bruneta și soțul ei au fost mai îngrijorați ca niciodată.

După ce le-au lăsat pe fetițe la grădiță, Gabriela le-a povestit și fanilor ei de pe Instagram ce a însemnat această experiență pentru ea. Bruneta a fost atât de stresată încât nu s-a putut odihni.

PUBLICITATE

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, momente dificile în familie

„Zi grea pentru mine, zi grea pentru noi ca familie. Am dus fetele la grădiniță. Greu a fost. Nu am dormit aproape toată noaptea șin Tavi s-a trezit pe la 5 dimineața. (…) A fost complicat, nu pentru ele, pentru mine”, a mărturisit Gabriela Cristea, pe InstaStory.

Din fericire, grijile fostei prezentatoare s-au spulberat după ce a primit un mesaj de la directoarea instituției, care a asigurat-o că totul merge perfect și fetițele se acomodează destul de ușor. Atât ea cât și soțul au recunoscut că grija îi face să fie puțin mai insistenți decât ar trebui. Artistul chiar i-a cerut directoarei un videoclip cu Victoria și Iris, pentru a confirma că toul este în regulă.

PUBLICITATE

În emisiunea ”Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, de la Antena Stars, viața de famile a celor doi poate fi urmărită în detaliu. În mod normal, Gabriela și soțul ei sunt mereu alături de micuțele lor, iar această nouă etapă este o provocare pentru ei.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close