Știrea zilei

S-a aflat! Musty a spus adevarul despre relatia cu Mellina: “O iubesc mult!”

Adevarul despre relatia dintre Musty si Mellina de la Survivor Romania 2021 a iesit la iveala. Fratele lui Kamara a plecat din competitie, dupa ce a fost nominalizat de catre Albert Oprea, Razboinicul care a iesit favoritul publicului.

Musty s-a intors in Romania si a fost asteptat pe aeroport de catre fratele lui, cantaretul Kamara. Cu aceasta ocazie, fostul concurent de la Survivor a facut o serie de declaratii despre relatia cu Mellina. Cei doi s-au apropiat suspect de mult in jungla din Republica Dominicana, iar fanii au speculat ca s-a infiripat ceva intre ei.

Musty si Mellina de la Survivor Romania, adevarul despre relatia lor

PUBLICITATE

”Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mama, cat o iubesc! Dar ca pe o sora. Mellina pentru mine este o sora in plus. Nu stiu de unde a scos lumea ca e o dragoste, dar nu a fost asa. Ea s-a simtit foarte protejata de mine, mai ales in partea de mancare, sa invete multe lucruri de la mine. Ea s-a apropiat foarte tare de mine dupa aproape o luna. La inceput nu prea ma intelegeam cu ea.

Ea se stie cu fratele meu de 17 ani. Mellina a simtit un sprijin din partea mea si eu chiar eram acolo pentru toti, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau in viata mea mereu, dar eu o simt ca pe o sora. Mie nu mi-a gresit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, si pe Maria o iubesc..dar trebuie sa ne echilibram”, a declarat Musty, conform Wowbiz.

”Aveam o viata destul de buna, proiecte pregatite ca sa le scot, pentru ca am o casa de productie si niste artisti misto. Nu eram foarte sigur sa ma bag in chestia asta (Survivor Romania). M-a trimis nebunul asta de fratele meu in jocul asta si m-am dus cu capul linistit si pregatit de aventura. La o aventura sportiva, o aventura de viata.

PUBLICITATE

Asa ca m-am dus cu capul linistit si m-am intors cu capul mult mai linistit si cu mare chef de munca, de muzica mea… Nu mai stiam ce sa fac. E prima data in viata mea cand raman doua luni si ceva fara muzica. M-am intors cu mare chef, mai bine, mai ok pentru ce avem nevoie in viata toti sa mergem inainte. Asa ca, m-am intors super bine”, a marturisit Musty, imediat dupa ce a ajuns in tara.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close