Curiozități

Horoscop Dragoste pentru Săptămâna 28 Iunie-4 Iulie 2021 – Avem curajul să acceptăm adevărul!

Horoscop dragoste săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021. Venus tranzitează în Leu pe 28 iunie și rămâne în această zodie până pe 22 iulie, ceea ce activează diverse arii ale vieții și ne determină să facem progrese în sfera sentimentală în moduri și circumstanțe diferite, potrivit ce-spun-astrele.ro.

Este o săptămână în care ies la suprafață niște secrete, lucruri nespuse și se clarifică anumite chestiuni. Avem o atitudine mai critică față de anumite relații care ne limitează progresul personal și probabil a venit momentul să acționăm în acest sens.

Berbec
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus vă activează aria armoniei până pe 22 iulie și dă startul unei perioade în care vă exprimați mult mai autentic sentimentele. Vine un val de romantism în viața voastră, iar relația de dragoste are șanse de a trece la un alt nivel de înțelegere.

PUBLICITATE

La mijlocul săptămânii, e posibil să existe niște neînțelegeri între voi și cei apropiați, probabil ceilalți au ceva de spus legat de viața voastră amoroasă și nu sunteți de acord cu aceștia. E de preferat să ignorați astfel de comentarii/subiecte deoarece nu aveți nevoie de aprobarea nimănui.

La finalul săptămânii, aveți tendința de a depune mai multe eforturi decât ar fi necesar, ca atare amintiți-vă că energia voastră e valoroasă și e important să o folosiți cu înțelepciune.

Taur
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus vă activează aria casei și a familiei, până pe 22 iulie, ceea ce vă determină să vă doriți o atmosferă mult mai confortabilă în sfera sentimentală și să vă bucurați de acele lucruri simple care fac diferența în bunăstarea relației. De asemenea, aveți șansa de a aprofunda legătura de dragoste prin diverse conversații sau activități care să vă consolideze stabilitatea.

PUBLICITATE

La mijlocul săptămânii, e posibil să aveți niște temeri legate de modul în care vor decurge lucrurile în aria romantică, iar acest fapt v-ar putea afecta încrederea de sine. E bine să nu vă lăsați influențați de idei preconcepute, ale societății sau din orice altă sferă de influență. Fiți autentici.

La finalul săptămânii, e posibil să întâmpinați situații imprevizibile care vă determină să faceți un pas în afara zonei de confort. E bine să vă ascultați intuiția.

Gemeni
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus vă activează aria comunicării până pe 22 iulie și dă startul unei perioade în care vă simțiți mult mai în largul vostru. Sunteți inspirați să aveți conversații profunde, mai ales cu o persoană specială din viața voastră, și să descoperiți în acest fel lucruri noi atât despre voi cât și despre aceasta.

La mijlocul săptămânii, e posibil să fiți mai confuzi și să nu conștientizați cât de mult v-ați dezvoltat până acum. Vă confruntați cu o lipsă de încredere în propria persoană, iar pentru a trece de acest impediment e bine să încercați lucruri noi, să socializați și să evitați să rămâneți prinși în circumstanțe negative sau stagnante.

La finalul săptămânii, e posibil să aflați unul sau mai multe secrete. Lăsați-vă ghidați de intuiția voastră pentru a face descoperirile și a lua deciziile de care aveți nevoie.

Rac
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus vă activează aria valorilor și a stabilității până pe 22 iulie, și sunteți încurajați să vă axați pe ceea ce este important în sfera sentimentală în loc să vă pierdeți în detalii care nu oferă informații clare. De asemenea, observați în ce măsură există drame într-o relație, deoarece a venit timpul să vă eliberați de acestea și să vă bucurați de ceea ce într-adevăr semnifică o relație bazată pe încredere și iubire.

La mijlocul săptămânii, s-ar putea să fie mai dificil să ajungeți la nivelul de profunzime și intimitate pe care vi-l doriți, probabil din cauza faptului că vă este teamă să nu fiți dezamăgiți sau să fiți vulnerabili ori nu vreți ca ceilalți să vă observe sensibilitatea. Amintiți-vă că oamenii vor avea întotdeauna ceva de obiectat, ca atare fiți voi înșivă.

La finalul săptămânii, aveți șansa de a vă reîmprospăta sfera socială întâlnind persoane noi și debarasându-vă de un mediu stagnant. Deși relațiile pot fi imprevizibile, există doza de entuziasm de care aveți nevoie.

Leu
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus tranzitează în semnul vostru zodiacal, până pe 22 iulie, și vă aduce un val de romantism în viața voastră. Carisma naturală pe care o aveți este mult mai intensă și veți observa că ceilalți sunt atrași de voi într-un mod magnetic. Aveți ocazia de a vă extinde cercul social și de a întâlni persoanei noi care să vă aprecieze pentru ceea ce sunteți.

La mijlocul săptămânii, e posibil să existe niște drame în sfera sentimentală sau cel puțin să nu vă simțiți în largul vostru alături de cineva. E vorba de o incompatibilitate de caracter, dorințe și nevoi. Sunteți încurajați să observați dacă aveți relații care vă limitează șansele de a progresa, deoarece vine un val de explorare și extindere în viața voastră și e cazul să vă debarasați de ceea ce nu este în conformitate cu bunăstarea voastră.

La finalul săptămânii, s-ar putea să existe multe schimbări în viața voastră. Sunteți motivați să vă îndepliniți dorințele și e de preferat să vă axați pe relațiile care vă sprijină în acțiunile și obiectivele voastre.

Fecioară
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus vă activează sfera spiritualității și a minții subconștiente, până pe 22 iulie, ceea ce vă determină să fiți mai retrași și să vă axați mai mult pe bunăstarea voastră personală înainte de orice altceva, inclusiv sfera sentimentală. Dacă sunteți singuri, probabil veți lua o pauză de la întâlniri sau orice altă încercare de a găsi dragostea. Dacă sunteți într-o relație, această perioadă v-ar putea îndemna să aprofundați legătura cu persoana iubită la un nivel mult mai emoțional. În orice caz, acordați-vă timpul personal de reculegere necesar.

La mijlocul săptămânii, e posibil să vă fie mai dificil să vă preocupați de responsabilitățile dintr-un parteneriat, chiar dacă e vorba de lucruri minuscule. E de preferat să vă exprimați gândurile și sentimentele și să nu lăsați nimic să pună presiune pe voi.

La finalul săptămânii, există un val de spontaneitate și sunteți deschiși spre o experiență nouă împreună cu persoana iubită, ceea ce va aduce mai mult entuziasm în relația voastră.

Balanță
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus vă activează aria socială, până pe 22 iulie, și vă trezește dorința de a cunoaște persoane noi, de a interacționa mai mult și de a vă reîmprospăta perspectiva pe această cale. Dacă sunteți singuri, aveți șansa de a întâlni pe cineva sau e posibil ca o relație de prietenie să se transforme în ceva romantic.

La mijlocul săptămânii e posibil să vă fie mai dificil să vă clarificați sentimentele, probabil există constant niște distrageri din calea progresului romantic. Cu toate acestea, aveți ocazia de a înțelege mai bine ceea ce vă doriți cu adevărat de la dragoste, fapt care pune bazele unei dezvoltări.

La finalul săptămânii, aveți șansa de a vă bucura de momente romantice surprinzătoare, iar intimitatea dintre voi și o persoană capătă o nouă nuanță. Vă deschideți inima atunci când vă așteptați cel mai puțin.

Scorpion
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus vă activează aria statusului social, până pe 22 iulie, și vă încurajează să oferiți o reîmprospătare, să vă reinventați. Aveți o aură magnetică, iar ceilalți sunt atrași în mod natural de voi. Cu puțin efort, aveți șansa de a face niște schimbări majore în sfera romantică.

La mijlocul săptămânii, e posibil să existe mai multe responsabilități în mediul privat care să vă împiedice să vă bucurați de ceea ce vă poate oferi sfera sentimentală. Abordați lucrurile pas cu pas, pentru cele mai bune rezultate.

La finalul săptămânii, s-ar putea să observați o incertitudine în relațiile voastre, dar acest lucru vă determină să conștientizați ce anume trebuie schimbat pentru ca lucrurile să progreseze armonios.

Săgetător
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus vă activează aria explorării și a extinderii cunoașterii, până pe 22 iulie, și vă reîmprospătează perspectiva asupra dragostei și ceea ce înseamnă aceasta pentru voi. Este o perioadă excelentă pentru a călători împreună cu persoana iubită sau de a experimenta lucruri noi care să aducă mai mult entuziasm în viața și relația voastră.

La mijlocul săptămânii, s-ar putea să existe niște probleme de comunicare, probabil unele lucruri au rămas nespuse între voi și persoana iubită. Nu trebuie să vă limiteze faptul că nu găsiți cuvintele potrivite, fiți sinceri și autentici și veți observa cum lucrurile se vor desfășura de la sine.

La finalul săptămânii, sunteți încurajați să aveți mai multă grijă de voi și să evitați suprasolicitarea. Deși e bine să vă preocupați de responsabilități și priorități, axați-vă pe strictul necesar momentan, în cazul în care simțiți că nu aveți suficientă energie. Iubirea față de sine este și aceasta o prioritate.

Capricorn
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus vă activează sectorul intimității, până pe 22 iulie, ceea ce vă intensifică emoțiile și pasiunea. Aveți ocazia în această perioadă să aprofundați o relație de dragoste și să consolidați fundamentul acesteia. Exprimați-vă sentimentele cu sinceritate și încredere și veți observa cum lucrurile se dezvoltă armonios.

La mijlocul săptămânii, e posibil să aveți un impuls de a vă menține barierele personale deoarece vă este teamă să fiți vulnerabili odată ce vă intensificați sentimentele. Acest lucru nu va duce niciodată la împlinire în sfera romantică, prin urmare încercați să găsiți cauza reală a acestei temeri, de unde a început, pentru a vă bucura pe deplin de dragoste odată ce clarificați lucrurile.

La finalul săptămânii, sunteți inspirați să aveți o abordare diferită în sfera sentimentală, să experimentați lucruri noi și să vă distrați mai mult. Nu vă este teamă să fiți autentici.

Vărsător
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus vă activează aria parteneriatelor, până pe 22 iulie, ceea ce vă îndeamnă să analizați felul în care decurge relația voastră de dragoste sau cum anume v-ar face plăcere să se desfășoare. Sunteți mult mai deschiși la ideea de a avea o relație stabilă sau de a trece la un alt nivel în cea actuală.

La mijlocul săptămânii e posibil să fie mai dificil să instaurați armonia între voi și o persoană specială, probabil există niște obstacole sau provocări. Sunteți încurajați să vă exprimați temerile, sentimentele și gândurile pentru a susține consolidarea unei legături.

La finalul săptămânii, e de preferat să nu puneți la suflet tot ceea ce vi se spune, e posibil să interpretați anumite lucruri greșit, ca atare încercați să clarificați ceea ce are o conotație negativă.

Pești
La începutul săptămânii, pe 28 iunie, Venus vă activează aria stilului de viață, până pe 22 iulie, ceea ce vă determină să acționați mult mai practic și să consolidați stabilitatea din viața voastră și implicit relația de dragoste. Chiar și cele mai mici gesturi de sprijin sau colaborare pot declanșa o atmosferă romantică.

La mijlocul săptămânii, comunicarea poate duce lipsă de implicare din partea voastră și a persoanei iubite. Probabil preferați să petreceți mai mult timp în solitudine, ceea ce este firesc uneori, dar e posibil ca acum motivul să fie faptul că anumite lucruri nu sunt clarificate.

La finalul săptămânii, e posibil să fiți surprinși de ceea ce veți descoperi de pe urma unei conversații. Aveți grijă să vă gândiți de două ori înainte de a face anumite afirmații.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close