Curiozități

Ce facea Andreea Esca la Revolutie. Amintiri despre Nicolae Ceausescu

Ce facea Andreea Esca la Revolutie. Anul acesta, de Sarbatori, se implinesc 31 de ani de la Revolutia din 1989. Pe vremea aceea, stirista ProTV era doar o adolescenta, eleva de liceu. Chiar si asa, prezentatoarea sustine ca nu a uitat vreo clipa acele evenimente. Era in varsta de 17 ani atunci cand au inceput protestele care au dus la caderea regimului.

Nu isi imagina la acel moment, ca eleva de liceu, ca Revolutia va schimba totul. Nici macar nu indraznea sa creada ca s-ar putea prabusi comunismul sau ca Nicolae Ceausescu ar putea fi condamnat la moarte. Vedeta si-a amintit despre acele momente care i-au marcat toata viata. Ce a trait, de fapt, in timpul evenimentelor din 1989?

Ce facea Andreea Esca la Revolutie. Amintiri despre Nicolae Ceausescu

PUBLICITATE

„Cred ca pentru fiecare dintre noi, moartea lui Ceausescu era ceva imposibil, incredibil. Nu ne imaginam ca vom scapa vreodata”, a povestit Andreea Esca in documentarul realizat de Recorder.

Andreei Esca nu i s-a sters niciun moment din memorie senzatia apasatoare care plana asupra tarii in anul 1989. Nimeni nu lua in calcul un protest popular si nicidecum caderea comunismului.

Andreea Esca a vorbit si despre data de 22 decembrie, cand elicopterul in care se aflau Elena si Nicolae Ceausescu a decolat de pe cladirea Comitetului Central al PCR (CC).

PUBLICITATE

„A fost un sentiment de eliberare extraordinar de mare. Aveam toti senzatia ca din acest moment puteam sa facem orice, puteam sa daramam muntii si sa schimbam tot.

Eram precum copiii aceia pe care nu-i lasi la nicio petrecere, si la prima la care se duc, se imbata si o iau razna. Cam asa eram si noi dupa ce a cazut Ceausescu’, a transmis jurnalista.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close