Curiozități

O mare artista din Romania, in doliu! Sotul ei a murit

Vestea trista a zilei! O mare artista din Romania este in doliu, dupa ce sotul ei a murit. Apare mereu cu zambetul pe buze, dar a primit cea mai crunta lovitura.

A facut anuntul dureros public, pe contul ei de Facebook. A fost cu adevarat ingenunchiata de aceasta pierdere a barbatului iubit.

Sotul cantaretei de muzica populara Neta Soare a murit. Artista a anuntat pe retelele de socializare ca va fi inmormantat duminica, incepand cu ora 12:30. De maine pana duminica, de la orele 12:00, cei care l-au cunoscut si care vor sa ii aduca un ultim omagiu pot ajunge la capela.

PUBLICITATE

O mare artista din Romania, in doliu! Sotul ei a murit
”Astazi sotul meu a plecat intr-o lume mai buna, va asteptam maine incepand cu orele 12:00 la capela bisericii Oota din cartierul Valea Rosie, iar duminica la orele 12:30 il vom conduce pe ultimul drum. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a scris Neta Soare pe contul sau de Facebook.

Artista a fost si ea la un pas de moarte in trecut, in timpul unui turneu din Australia. A povestit in emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, cum a reusit sa scape cu bine din acea situatia infioratoare. A considerat ca a fost readusa la viata de catre prietenii ei, dar si de catre bunul Dumnezeu.

”Eu nu stiu sa inot si am intrat intr-o piscina si am zis sa ma balacesc. Am luat-o ca pietroiul la fund, m-am trezit in apa si mi-am vazut viata intr-o secunda. Dar Dumnezeu m-a ajutat si in aceasta situatie.

PUBLICITATE

Eram la o familie si fiecare avea preocuparea lui. M-au descoperit ca eram la fundul piscinei. Mi-am dat seama cat de repede se poate duce in om. Suntem ca un firicel de nisip”, a marturisit artista.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close