CuriozitățiDescoperă

Horoscop 2 martie 2020. Vesti bune pentru doua zodii chiar la inceput de saptamana

Poti citi, in cele ce urmeaza, horoscopul zilei de luni, 2 martie 2020. Afla ce se intamla cu fiecare zodie:

Berbec

Esti blocat intr-un punct din care nimic nu mai misca, nimic nu mai inainteaza. Nu te crampona de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile tale in desfasurare. Daca trebuie sa stai pe loc, e semn ca e bine sa mai analizezi un pic situatia: de unde vii si incotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru ca sigur ai scapat ceva din vedere.

PUBLICITATE

Ca atare nu trata acest impas ca pe capatul eforturilor tale inainte de a renunta, ci dimpotriva, ca pe o necesitate urgenta de a cerceta profund cum stau lucrurile. Le vei vedea altfel, vei gasi solutii si apoi le vei pune in aplicare pentru a duce mai departe ce ai inceput. Chibzuieste deci, la rece, pentru ca informatiile cele mai bune vin catre tine din diverse directii.

Horoscop 2 martie 2020 Taur

Lunea nu este tocmai ziua preferata a Taurilor. Greoi si comozi, nativii din aceasta zodie sunt ca un motor ce are nevoie de incalzire. Asa ca nu lua nicio decizie importanta si nu promite nimanui luna de pe cer, pentru ca s-ar putea sa-ti fie prea lene pentru orice. Preocupa-te de ceea ce iti place mai mult, in limita timpului disponibil – o masa delicioasa, un film bun si o iesire cu prietenii.

PUBLICITATE

Horoscop 2 martie 2020 Gemeni

Astazi te incarci cu iubire! Esti generos in gesturi pline de afectiune pentru partenerul de viata si te bucuri de momente profunde din punct de vedere emotional alaturi de cel drag. Te simti altfel atunci cand oferi si primesti dragoste, si cauti sa te bucuri din plin de tot iti ofera

Horoscop 2 martie 2020 Rac

Dimineata s-ar putea ca un coleg sa va dea o veste care va tulbura. Astrologul va sfatuieste sa nu va exteriorizati, ca sa nu le transmiteti si celor din jur starea de nervozitate. Menajati-va sanatatea si evitati eforturile intense, pentru ca exista un risc important sa va confruntati cu probleme de sanatate.

Horoscop 2 martie 2020 Leu

Iti este teama sa spui adevarul, ca sa nu se supere cineva pe tine. Nu e bine ce faci! Nu intodeauna dragostea e presarata cu flori si inimioare, uneori mai apar si clipe grele. Important este sa fiti uniti. Apuca-te serios de treaba la serviciu, caci vei avea numai de castigat.

Horoscop 2 martie 2020 Fecioara

Ai ocazia de a sta de vorba cu oameni care te impresioneaza usor cu mesajele lor de prietenie. Oricine te poate cuceri intr-o clipa daca apeleaza la toata recuzita de vorbe dulci si declaratii pompoase, dar acest lucru poate avea si reactii adverse: ai putea fi manipulat mult mai usor prin aceste arme, pentru ca unii vad ca te pot influenta repede daca umbla la coarda ta sensibila. Desi te bucuri de simpatia celor care iti in companie, dar nu toti merita increderea ta. Tine-ti emotiile sub control si acopera-ti inima cu un scut protector.

Horoscop 2 martie 2020 Balanta

Temerile privitoare la banii si bunurile folosite si administrate impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii sunt accentuate la sfarsitul acestei saptamani. Se pare ca in culisele locului tau de munca, de unde trebuia sa primesti salariul exista conflicte deosebite care produc amanari si intarzieri financiare serioase. Tine-ti firea si ai incredere ca peste cateva zile lucrurile se vor rezolva.

Horoscop 2 martie 2020 Scorpion

Lucrurile arata bine pentru tine astazi, daca incerci sa incepi ceva, cum ar fi un nou loc de munca, o calatorie, un fel de proiect de arta sau o serie de mai multe zile de mers la fitness. Doar asigurati-va ca nu exercitati prea multa presiune asupra voastra. Nu va asteptati rezultate instantanee. Este important sa te bucuri de stadiul incipient al acestui lucru si sa te obisnuiesti cu sentimentul pe care il aduce vietii tale. Etapa de inceput a oricarui lucru este plina de incertitudine.

Horoscop 2 martie 2020 Sagetator

Este posibil sa te atraga mai mult grijile si gandurile triste si sa le acorzi prea multa atentie. Ai resursele interioare necesare ca sa alegi altceva.

Horoscop 2 martie 2020 Capricorn

Capricornii sunt capabili sa convinga de orice pe orcine. Primesti o invitatie din parte aunui prieten, dar asta presupune sa lipsesti de la serviciu. CUm nu poti sa impaci pe toata lumea, o sa renunti la ce-ti face placere si veti munci. Seara, o sa primesti un cadou valoros de la partenerul de viata, astfel ca norii se mai risipesc si va revine zambetul pe buze.

Horoscop 2 martie 2020 Varsator

Ai curajul deciziei fara sa te gandesti, neaparat, incotro duce directia. Chiar daca nu ai o imagine foarte precisa asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evolutie, ca atare asta trebuie sa faci acum. Sa iei taurul de coarne si sa spui start. Ai rabdare sa se arate si rezultatele pentru ca esti abia la inceput, e cale lunga pana departe. Important e sa crezi tu cu tarie ca ceea ce incepi acum va fi de succes si ca la capat nu te asteapta altceva decat o binecuvantata stare de implinire, oricat ar dura drumul tau pana acolo.

Horoscop 2 martie 2020 Pesti

Daca ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te crampona de acest blocaj, spunand ca nu mai exista solutii. Ba exista foarte multe, deci fii pregatit sa primesti din mers si unele alternative, poate chiar mult mai bune! Roadele cele mai bune nu sunt departe, orizontul e senin si luminos, totul e sa depasesti tu faza aceasta in care ai tendinta ca totul a esuat, ca nimic nu mai merge, ca ai investit degeaba resurse prea multe. Nu e deloc asa, vei vedea ca investitia ta a meritat, dar nu ai ajuns inca acolo: esti pe calea cea buna!

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close