Știrea zilei

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna aprilie. Cum va fi vremea in Romania

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna aprilie. ANM anunta ca vremea se incalzeste inca de la finalul lunii martie. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor creste incepand cu zilele urmatoare. In luna aprilie vine cu vreme buna, dar si cu precipitatii excedentare pe alocuri.

Prognoza meteo pentru aprilie.

Meteorologii ANM au nuntat cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani.

PUBLICITATE

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna aprilie. Cum va fi vremea in Romania
Prognoza meteo 29 martie – 5 aprilie
Valorile termice vor fi cu putin mai ridicate decat cele specifice acestei perioade, in cea mai mare parte a teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar in regiunile de sud si vest. In restul tarii acesta se va apropia de normal

Prognoza meteo 5 – 12 aprilie
In acest interval, in toate zonele, temperaturile vor fi mai ridicate decat nivelul normal pentru aceasta perioada. Cantitatile de precipitatii vor fi in general excedentare in jumatatea vestica a tarii, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna aprilie. Cum va fi vremea in Romania
Prognoza meteo 12 – 19 aprilie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, in toate regiunile. Regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari.

PUBLICITATE

Prognoza meteo 19 – 26 aprilie
Temperaturile vor fi in mare parte foarte apropiate de cele specifice pentru aceasta data, in aproape tot teritoriul. Precipitatiile vor fi slabe in regiunile centrale si nord-estice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close