Știrea zilei

Eclipsa de Soare din 14 decembrie se produce la ora 18:18. 4 lucruri pe care e bine să le știi

Eclipsa totală de Soare din 14 decembire 2020 se produce la ora 18:18 ora României și este, de departe, evenimentul care va lăsa cea mai mare amprentă asupra tuturor din punct de vedere astrologic în acest an.

În acest material îți vom dezvălui care patru lucruri pe care e bine să le știi despre acest fenomen, atât din punct de vedere științific, adică astronomic, cât și astrologic și numerologic.

Înainte să oferim cele mai curioase date despre acest eveniment astral, trebuie precizat că eclipsa totală de Soare, ultima din 2020 și cea de-a 13-a din secolul XXI, care se va produce la ora 18:18 nu va fi vizibilă din Europa, ci doar din anumite țări din emisfera sudică printre care Bolivia, Brazilia, Paraguay, Peru, Ecuador și Argentina.

PUBLICITATE

Eclipsa totală de Soare din 14 decembrie din 4 perspective

Iată care sunt cele patru lucruri pe care e bine să le știi despre eclipsa totală de Soare de astăzi, 14 decembrie 2020.

Perspectiva științifică. Din punct de vedere astronomic, o eclipsă totală de Soare este momentul trecerii satelitului natural al Pământului, Luna, între Pământ și astru, acoperind pentru câteva momente principala sursă de lumină pentru noi. Diametrul aparent al Lunii va fi mai mare deoarece se produce la aproape 2 zile după perigeu (punctul cel mai apropiat de Terra de pe orbita sa).

PUBLICITATE

Perspectiva numerologică. Avem câteva lucruri de menționat aici. Vom calcula cifra destinului acestei zile, adunând toate cifrele care compun data plus ora și minutele la care se produce eclipsa. Așadar, avem: 14.12. 2020, ora 18:18. Adunâm 1+4+1+2+2+2+1+8+1+8 = 30, așadar cifra zilei este 3. Din punct de vedere numerologic, eclipsa își va pune amprenta asupra relațiilor de familie și a relației fiecărui om cu Divinitatea (3 = Trinitatea, Sfânta Treime).

Trebuie să scăpăm de energiile care ne tulbură liniștea cu orice preț
Perspectiva astrologică. Zodiile care vor trece prin câteva obstacole la care (nu) se așteptau sunt Săgetătorii, Fecioarele și Berbecii și aici vorbim despre legăturile dificile cu anumite persoane din familie. Eclipsa are efecte karmice în funcție de fiecare zodie, iar de departe, cei mai afectați vor fi cei născuți în semnele de apă. Mai multe detalii despre eclipsa din Săgetător din punct de vedere astrologic găsiți aici și aici.

Perspectiva ezoterică. Din punct de vedere ezoteric, adică înțelegând fluxul energiilor care se vor forma sau vor exploda pe 14 decembrie, cu urmări de mâine încolo, până aproape de 24 decembrie, vom avea stări de irascibilitate, de angoase, de panici și griji (ne)justificate. Este momentul oportun să punem piciorul în prag în relațiile cu ceilalți și să scăpăm de energiile negative din jurul nostru.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close