Știrea zilei

Alerta alimentara in Romania. Un lant national de magazine retrage un produs contaminat

Alerta alimentara. Reteaua de magazine Carrefour Romania retrage de piata si recheama clienti pentru a returna urmatorul produs urmare evidentierii prezentei Listeria monocytogenes.

Anuntul CARREFOUR ROMANIA S.A:

“In urma notificarii primite de la furnizorul S.C. FOX COM SERV DISTRIBUTION SRL., CARREFOUR ROMANIA S.A. retrage de pe piata si recheama de la consumatori urmatorul produs urmare evidentierii prezentei Listeria monocytogenes.

PUBLICITATE

Datele de identificare ale produsului sunt:

Denumire produs: CIOLAN DEZOSAT AFUMAT VID

Furnizor: S.C. FOX COM SERV DISTRIBUTION SRL

PUBLICITATE

Lot/DLC: 3108-0 / 05.10.2020

3108-1 / 06.10.2020

Se recomanda persoanelor care detin produse din loturile descrise mai sus sa nu le consume ci sa le distruga sau sa le aduca inapoi in magazinele de unde le-au cumparat. Contravaloarea produselor va fi returnata, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele mentionate mai sus si care prezinta febra simpla sau insotita de dureri de cap, sunt rugate sa consulte medicul si sa raporteze acest consum.

Citeste si articolul Anunţ IMPORTANT pentru români! Toate salariile vor fi modificate. Cine rămâne cu cei mai puţini bani şi cine va avea parte de MAJORĂRI SPECTACULOASE
Femeile gravide, persoanele cu imunitate scazuta, precum si cele in varsta trebuie sa acorde o atentie deosebita acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boala potential grava, cu un timp de incubatie de pana la opt saptamani.
Pentru informatii suplimentare, puteti contacta Carrefour Romania S.A.: clienti@carrefour.com” se arata in comunicatul Carrefour.

Lista magazinelor care au vandut acest produs:

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close