Știrea zilei

Decizie de ultima ora: Ce s-a intamplat cu primarul din Sangeorz-Bai care si-a filmat fiica dezbracata

Decizie de ultima ora. Prefectul de Bistrita-Nasaud a semnat, miercuri, ordinul prin care primarul orasului-statiune Sangeorz-Bai, Traian Ogagau a fost revocat ca urmare a condamnarii acestuia la un an de inchisoare cu suspendare.

Motivul condamnarii:

Primarul a refuzat probele biologice, se arata in comunicatul de presa remis de Institutia Prefectului.

PUBLICITATE

“A fost constatata incetarea de drept a mandatului de primar al orasului Sangeorz-Bai al domnului Ogagau Traian. Astazi, 14 octombrie, a fost emis Ordinul de Prefect nr. 252 privind constatarea incetarii de drept a mandatului de primar al lui Traian Ogagau inainte de expirarea duratei normale a mandatului. Acesta vine ca urmare a condamnarii prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva la o pedeapsa privativa de libertate cu suspendarea executarii pedepsei. Viceprimarul va prelua atributiile primarului orasului Sangeorz-Bai”, se mentioneaza in comunicat.

Traian Ogagau a fost reales la alegerile locale din 27 septembrie pentru un al doilea mandat de primar. Judecatoria Nasaud va hotari daca il va valida sau nu in functie, avand in vedere condamnarea sa penala.

Primarul din Sangeorz-Bai a fost condamnat in luna iulie, de Judecatoria Nasaud, la un an de inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de doi ani, pentru ca a refuzat sa ii fie prelevate mostre biologice.

PUBLICITATE

Hotararea este definitiva dupa ce luni, 12 octombrie, Curtea de Apel Cluj a respins apelul inaintat de Traian Ogagau.

Traian Ogagau a castigat, in urma cu doua saptamani, cel de-al doilea mandat de primar al orasului-statiune Sangeorz-Bai din judetul Bistrita-Nasaud, candidand ca independent.

In timpul campaniei electorale, Ogagau s-a ales cu un alt dosar penal, pentru rele tratamente aplicate fiicei sale minore, dupa aparitia in spatiul public a unui material video filmat de primar in timpul unei vacante la schi, in Austria.

Traian Ogagau si-a filmat fiica dezbracata in genunchi si a obligat-o sa stea cu mainile ridicate, spunandu-i sa-si ceara scuze pentru ceva ce facuse.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close