Știrea zilei

Primele Imagini Cu Gina Pistol După Naștere. Ce Le-A Transmis Fanilor

Gina Pistol și Smiley nu își mai încap în piele de fericire. Au trecut cu bine peste prima noapte acasă alături de fetița lor și le-au transmis fanilor un mesaj de mulțumrie pentru toate mesajele, felicitările și încurajările primite.

Gina Pistol și Smiley le-au trimis fanilor un mesaj emoționant
Cei doi părinți s-au filmat și s-au postat pe rețelele de socializare. Mesajul lor i-a emoționat enorm pe fani, mai laes că toată lumea a așteptat cu sufletul la gură un semn după nașterea micuței lor.

Deși nu au anunțat încă cum se numește, Smiley a declarat paparazzilor de la Spynews că au ales deja un nume și îl vor face public în curând. Momentan cei doi s-au rezumat la un mesaj de mulțumire către fnai și către toate cadrele medicale care le-au stat alături în această perioadă superbă și solicitantă.

PUBLICITATE

„Hello, salutare tuturor, vă pupăm cu drag, aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine și am trecut cu bine peste prima noapte acasă.

Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă”, a spus Smiley într-un video postat pe Instagram în urmă cu puțin timp.

PUBLICITATE

Gina Pistol a ținut să le mulțumească medicilor și asistentelor care au sprijinit-o atât de mult și au făcut-o să se simtă ca acasă.

„Vă mulțumim frumos și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă vorba ta, suntem într-un roller coaster emoțional. Le mulțumim celor de la clinică, începând de la secția de neonatologie, asistentelor, moașelor, medicului anestezist, medicului meu. Au foarte drăguți cu noi și ne-am simțit foarte răsfățați și pe lângă asta, cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și e minunată!”, a completat la rândul ei Gina Pistol.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close